De kranen van de stoomdouchecabines uit de Lusso-serie van Mocoori zijn zo ontworpen dat deze ook op lange termijn goed blijven functioneren. Deze zijn namelijk voorzien van de beste binnenwerken. Zo is de thermostatische cartouche van het merk Vernet, dat bekend staat als de beste leverancier van cartouches binnen de sanitair branche. Cartouches van Vernet voldoen aan zowel de ISO 9001 als de ISO 14001 certificering.

SCC_D3_N.jpg

Eventuele service is uit te voeren via de voorzijde van de stoomdouchecabine. Het binnenwerk van de kraan, de elektrische componenten, de leidingen en de stoomgenerator zijn gemakkelijk te bereiken via de servicedeur in het aluminium middenconsole. Deze is namelijk eenvoudig te openen door de verchroomde knoppen los te draaien.

SCC_D4.jpg_N1.jpg

Tip! Om de levensduur van de thermostatische kraan te verlengen adviseren wij om eenmaal per maand de thermostaat van de koudste stand naar de warmste stand te draaien. Ook adviseren wij alvorens de stoomcabine wordt aangesloten de leidingen goed door te spoelen.

SCC_D4.jpg_N2.jpg