Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Badkamer toebehoren

Bent u op zoek naar toebehoren voor in uw sanitair? Maxaro biedt u niet alleen een uitgebreid assortiment baden, douches, sauna’s en accessoires, maar daarnaast ook een uitgebreide keuze op het gebied van toebehoren. U maakt uw badkamer compleet met de juiste accessoires of technische onderdelen, zodat u geniet van een optimaal comfort. Hier onder of in het menu aan de linkerzijde vindt u de toebehoren die u nodig heeft.

 

Afvoeren Afvoeren
Douchegoten Douchegoten
Badkussens Badkussens
Installatie Installatie
Stopcontacten Stopcontacten
Wandbeugels Wandbeugels

Afvoeren

Onder andere de afvoeren maken een belangrijk onderdeel uit van de toebehoren die passen bij de inrichting van uw badkamer. Het is de afvoer die ervoor zorgt dat u gebruik kunt maken van uw toilet, douche of bad. Het water dat u gebruikt dient ook weer netjes te verdwijnen en dat is waar de afvoer voor zorgt. Met de diverse toebehoren als afvoeren heeft u de mogelijkheid om alles op een stijlvolle manier af te werken, zonder dat dit er aan de andere kant voor zorgt dat de prijs op hoeft te lopen.

Wellness toebehoren

Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal toebehoren op het gebied van wellness & reiniging. Dit zorgt ervoor dat uw badkamer de plaats is waar u helemaal tot rust kunt komen. Kies voor een aangename geur in uw badkamer en zorg er in ieder geval voor dat alles op een uitstekende manier schoon is. Zo kunt u uzelf op een uitstekende manier verwennen en wordt de badkamer een plaats in het huis waar u even optimaal kunt genieten. Het zijn de baden en douches die er samen met de wellness & reiniging toebehoren voor zorgen dat uw badkamer optimaal ingericht is.

Douchestoeltjes

Met de juiste douchestoeltjes zorgt u ervoor dat u op een heel comfortabele manier gebruik kunt maken van uw douche. Bent u al wat ouder, of vindt u het gewoon prettig om te kunnen gaan zitten? Dan zorgt u er met deze toebehoren voor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw douche. U hoeft niet langer te blijven staan, aangezien de douchestoeltjes op een kwalitatief uitstekende manier in elkaar zitten. Daarnaast dragen ze dankzij het prachtige design bij aan de uitstraling van uw badkamer als geheel.

Badkussens

Daarnaast kunt u het comfort in uw bad flink verhogen, door gebruik te maken van een van de badkussens. Uiteraard zijn die in meerdere kleuren beschikbaar, waardoor de toebehoren voor in de badkamer op een mooie manier aansluiten bij de manier waarop u het geheel heeft ingericht. Met een mooi badkussen maakt u optimaal gebruik van uw bad en zorgt u ervoor dat u geen last heeft van de eventueel harde randen. Alle badkussens zijn op een ergonomische manier ontworpen en zorgen daarmee voor een uitstekende ondersteuning van de natuurlijke vormen zoals die in het lichaam voorkomen.

Installatie sanitair

Ook voor de installatie van divers sanitair kunt u gebruik maken van onze toebehoren. Het gaat dan uiteraard om de technische zin van het woord. Bij Maxaro adviseren we u graag over de plaatsing van bijvoorbeeld een bad of een douche en helpen we u daarnaast aan de juiste accessoires en toebehoren. Zo heeft u de mogelijkheid om bepaalde meubelen zelf te installeren, of er op termijn voor te zorgen dat bepaalde aansluitingen hersteld worden. Met onze kwalitatieve toebehoren zorgt u ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de badmeubelen en accessoires zoals u die heeft staan.

Wandbeugels en toebehoren

De wandbeugels en toebehoren bieden u de mogelijkheid om u beter vast te houden in uw badkamer, of bijvoorbeeld uw handdoeken op te hangen. Op welke manier u er ook gebruik van wenst te maken, ze vormen in ieder geval een waardevolle toevoeging op het geheel. De wandbeugels zijn stuk voor stuk op een scherpe manier geprijsd, aangezien we ervoor zorgen dat we deze zo voordelig mogelijk voor u inkopen. Daarnaast kiest u voor een stijlvol ontwerp, waardoor de diverse toebehoren op een mooie manier aansluiten op het totale design dat u voor ogen heeft in uw badkamer.