We zijn weer open! Lees alles over onze maatregelen. ×

Bidets

Een bidet zorgt voor de reiniging van uw onderlichaam na het toiletgebruik. Zo profiteert u van een optimale hygiëne en natuurlijke frisheid. Bij Maxaro vindt u onder andere een combinatie van een bidet en toiletpot. Dankzij dit exemplaar geniet u van de functionaliteit van beide en bespaart u plaats in de badkamer of toilet. Daarnaast is er een bidetset verkrijgbaar, zodat u meteen voorzien bent van alle toebehoren.

Toiletten brochure Toiletten brochure
Zoeken
Douche Toilet Doppio Diepspoel Wit, Zonder Spoelrand

Keramiek, diepspoel, Easy clean, wit, met verdekte bevestiging (excl. zitting)

Art.nr.:400.0105

Afm.:55,5 x 36 x 33 cm

€ 299,-
€ 245,- Uw voordeel 54,-

Op voorraad
Dinsdag in huis

Bekijk in Utrecht of Roosendaal

Zoeken

Voordelen van een bidet

Er zijn heel wat voordelen aan het gebruik van een bidet. Wanneer u na het toiletbezoek uw intieme delen reinigt, voelt u zich gelijk heel wat frisser. Daarnaast is het erg hygiënisch. Toiletpapier neemt namelijk niet alle bacteriën weg en verspreidt deze vaak nog meer. Een bidet is bovendien veel milieuvriendelijker doordat het toiletpapierverbruik vermindert.

Hoe gebruikt u het?

Nadat u naar het toilet bent geweest, gebruikt u het bidet. U gaat met uw knieën richting de muur zitten, waardoor de kraan voor u staat. Zit u liever andersom? Ook dit is mogelijk. Vervolgens stelt u met de mengkraan de gewenste temperatuur in en sproeit u eenvoudig uw intieme delen schoon. Dep deze tot slot droog met een paar velletjes toiletpapier.

De bidet-toiletpot

De bidet-toiletpot is een combinatie van een bidet en een toilet. Dankzij de handige bidetfunctie reinigt u met een eenvoudige druk op de knop moeiteloos uw intieme delen. Deze milde reiniging met water zorgt meteen voor een fris en schoon gevoel. Bovendien is het design van de bidet-toiletpot nauwelijks te onderscheiden van een gewone wc. Zo geniet u van beide functionaliteiten in één en bespaart u plaats.

Bekijk ook onze hangende toiletten, staande toiletten en urinoirs.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed