U wilt geen toilet zonder soft-close

Wie eenmaal een soft-close toiletzitting heeft ervaren, wil nooit meer wat anders. Het is een zelfsluitende zitting, die geruisloos dicht gaat nadat u ‘m slechts heel lichtjes in beweging heeft gebracht. Het lawaai van een neervallende bril kennen we allemaal, het is nooit expres, maar ondertussen wel vervelend! Vooral kinderen willen nog wel eens de neiging hebben om in de haast de bril naar beneden te gooien. En bij wat oudere toiletzittingen gebeurt het soms dat ze opeens spontaan dicht vallen. Heel onaangenaam! Dat geluid is met een soft-close toiletzetting van Maxaro voor eens en voor altijd verleden tijd. De bril gaat fluisterstil dicht, u hoort nauwelijks dat het gebeurt. Dat betekent bijvoorbeeld dat er na een nachtelijk toiletbezoek niemand meer wakker hoeft te schrikken omdat de bril opeens dichtklapt. Dat kan namelijk gewoonweg niet meer gebeuren. Fijn is dat u ook niet meer zo hoeft te bukken om de zitting neer te laten.

Softclose_L1.jpg

Stil en schoon

Een soft-close toiletzitting van Maxaro is dus bijzonder stil door de vertraagde automatische sluiting. Maar er is nog een groot voordeel. Omdat u de bril niet meer vast hoeft te houden om hem naar beneden te doen, is zo’n bril veel hygiënischer. U hoeft hem nauwelijks aan te raken, want een klein zetje is voldoende. Er is dus minder fysiek contact nodig, en daardoor is er minder kans om met bacteriën in aanraking te komen.

Softclose_L2.jpg

Stijlvol

Onze mooie en kwalitatief sterke toiletten met soft-close toiletzitting benaderen een luxe hotelsfeer, maar het mooie is dat u gewoon lekker thuis bent. We nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in de showroom van Maxaro: de grootste in de Benelux! U vindt er al onze soft-close toiletzittingen, en daarnaast natuurlijk ook toiletten, bidets, urinoirs, spiegels, fonteintjes, fonteinkranen en ga zo maar door. Kijk zelf wat volgens u het beste bij elkaar past. Of u nu slechts een soft-close toiletzitting wilt, of dat u aan het kijken bent voor een complete luxe badkamer met alles er op en er aan: bij Maxaro bent u aan het juiste adres. 

Toiletzittingen zijn online niet los te bestellen, alleen in combinatie met een toilet. 

> Bekijk alle toiletten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips