Maxaro doet er alles aan om u maximaal te laten slagen. Plan een showroombezoek of shop veilig online. ×

Stortbakken

Kiest u voor een staand toilet? Dan heeft u een stortbak nodig. De hooghangende stortbakken uit het verleden zijn vervangen door een laaghangende variant. Dit stukje sanitair heeft een moderne uitstraling en maakt het doorspoelen eenvoudiger dan ooit. Kom langs in één van onze showrooms of bestel uw exemplaar naar keuze meteen online. Met een stortbak van Maxaro bent u altijd maximaal geslaagd.

Toiletten brochure Toiletten brochure
Zoeken
Stortbak 790 Wit

Laaghangend, wit

Serie:790

Art.nr.:911011082

Afm.:51 x 40,1 x 12,8 cm

€ 99,-
€ 74,- Uw voordeel 25,-

Op voorraad
Dinsdag in huis

Bekijk in Utrecht of Roosendaal

Zoeken

Stortbakken voor staand toilet

Een laaghangende stortbak wordt gebruikt voor een staand toilet. Hier wordt het water in opgeslagen, zodat het mogelijk is om door te spoelen. Het toilet wordt tegen de stortbak aan geplaatst en is in diepte verstelbaar. Bij een hangend toilet zit de stortbak verwerkt in het inbouwreservoir.

Water besparen

Stortbakken worden bediend met een druktoets. De Geberit Twico stortbak beschikt over twee druktoetsen, voor een grote en kleine spoeling. U heeft de mogelijkheid deze af te stellen op minimaal 3 en maximaal 9 liter. Vaak is het voldoende om slechts een kleine spoeling uit te voeren, waardoor u een hoop water bespaart. Daarnaast vindt u in ons assortiment een stortbak met spoelonderbreking waarmee u zelf bepaalt hoeveel water er door de wc stroomt. Met dit waterbesparende exemplaar draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed