Hygiëne en het toilet zijn onafscheidelijk

Maxaro biedt meerdere modellen toiletten en aanverwante producten aan. Met een toilet van Maxaro weet u zeker dat u topkwaliteit in huis haalt, en dat tegen een hele scherpe prijs. Hygiëne is bij het aanschaffen van een toilet een punt om goed op te letten. Het feit dat alle Mocoori-toiletten van Maxaro door en door zijn geglazuurd draagt daaraan bij. Ook de mogelijkheid van een quick-release toiletzitting is gericht op schoon en fris. Daar komt nog iets bij, want zelfs de vormgeving van onze toiletten staat geheel ten dienste van de hygiëne. Mocoori heeft twee bijzondere soorten, namelijk toiletten met een gesloten spoelrand met gaatjes, en rimless toiletten zonder spoelrand.

Hygiene_L2.jpg

Gesloten spoelrand

Bij een toilet met gewone open spoelrand is de spoelrand over het algemeen moeilijk bereikbaar en dus lastig schoon te maken. Toiletten met een gesloten spoelrand garanderen een betere hygiëne. De spoeling van een dergelijk toilet gebeurt namelijk volledig aan de binnenkant van het toilet en is snel en grondig. Het waterverloop wordt nauwkeurig gestuurd zodat er efficiënt en krachtig wordt doorgespoeld zonder dat er sprake is van opspattend water. Veel toiletten met een gesloten spoelrand zijn waterbesparend. Zij hebben een spoelvolume van maar 3 of 4,5 liter, terwijl een traditioneel toilet gauw 6 liter water per spoelbeurt gebruikt. Toiletten met een gesloten spoelrand zijn aantrekkelijk vormgegeven, wat resulteert in een tijdloos design. Zo’n toilet staat goed in elke toiletruimte en in elke badkamer. Een aantal types is naast deze voordelen ook nog eens voorzien van een onzichtbaar bevestigingssysteem.

> Bekijk alle toiletten

 

Rimless of rimfree

Een rimless of rimfree toilet is zo mogelijk nog strakker en nog hygiënischer dan een toilet met een gesloten spoelrand. Dit model is ontstaan op basis van uitvoerige tests met geometrie, vloeistoffendynamica en design. Door het optimale design van de toiletpot wordt er perfect en hygiënisch gespoeld, zonder opspattend water en zonder dat er iets achterblijft. Ook bij kleinere hoeveelheden water. De rand van het toilet is strak en dus zeer snel en gemakkelijk schoon te maken.

> Bekijk alle toiletten zonder spoelrand

 

Hygiene_L1.jpg

Bekijk het zelf!

We nodigen u graag uit om alle toiletten – rimless, met gesloten spoelrand, en traditioneel – zelf te komen bekijken in onze showroom. Bij Maxaro mag u de toiletten zelf uitproberen. Ga er gerust op zitten, en merk wat u comfortabel vindt. Heeft u vragen over onze toiletten, stel ze dan gerust. In de showroom is altijd iemand aanwezig om u van deskundig advies te voorzien. Bezoekt u de webshop, dan kunt u live chatten en uw vragen stellen. Bellen kan natuurlijk ook altijd. We staan u heel graag te woord!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips