Een wastafelset is gemak

Alles zelf kiezen: sommige mensen vinden dat een heerlijk idee, anderen laten het combineren graag voor hen doen. Bij Maxaro kan dat allemaal. Complete badkamers leveren we niet, maar we hebben wel heel zorgvuldig een aantal mooie wastafelsets en waskomsets voor u samengesteld. Zo’n set bestaat uit een wastafel of waskom, een kraan, een afvoerplug en een sifon. Met zo’n set heeft u alles in huis en u kunt u er dus al heel snel gebruik van kunt maken. U heeft geen aanvullende onderdelen nodig.

Wastafels_complete-set_L1.jpg

Meerdere mogelijkheden

Uiteraard zijn er meerdere waskomsets in een aantal varianten beschikbaar. Dat heeft vooral te maken met de uitstraling en het design van de verschillende waskommen. Er zijn ronde waskommen, die bijvoorbeeld verschillen qua hoogte van de opstaande randen. Daarnaast zijn er exemplaren die heel massief en robuust aandoen, of er aan de andere kant juist wat meer luchtig uit ziet. De diverse waskomsets zorgen er op die manier voor dat er altijd een exemplaar is dat goed past bij uw wensen en de verdere inrichting van uw badkamer. Onze waskommen en wastafels zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit.

Ga voor hetzelfde design

Het grote voordeel van een complete waskomset is dat alle onderdelen in dezelfde stijl zijn ontworpen. De fabrikanten hebben een bepaalde insteek gekozen en laten die terugkomen in bijvoorbeeld de kraan en de waskom zelf, maar hebben er ook voor gezorgd dat de afvoer en sifon bij die stijl passen. U hoeft wat dat betreft niet zelf op zoek te gaan naar een combinatie van elementen, zodat u er zeker van bent dat alles goed bij elkaar past. De complete waskomsets maken het u op die manier eigenlijk gemakkelijk om uw badkamer in te richten. Wilt u wel een waskom uit een waskomset, maar die combineren met een andere wastafelkraan dan die uit de set? Dan kunt u binnen onze collectie waskommen op zoek gaan naar het ‘losse’ exemplaar, en daar de kraan van uw keuze bij uitzoeken. Vergeet in dat geval niet om ook een afvoerplug en sifon te bestellen!

Wastafels_complete-set_L2.jpg

Complete look

Alleen een waskom of wastafel kan al veel doen voor de sfeer van een badkamer. Misschien bent u door een verhuizing aan een nieuwe wastafel toe, of wilt u gewoon na jaren eens wat anders. Dan is dit een uitgelezen moment om de complete look van uw badkamer weer up to date te maken. De meeste wastafels en waskommen in ons assortiment zijn van het merk Mocoori. Dat is alleen bij ons verkrijgbaar. Mocoori staat garant voor hoge kwaliteit en een strak design voor een scherpe prijs. Stem een en ander op elkaar af, dan krijgt u een mooi uitgebalanceerd geheel. Houd rekening met de ruimte – zowel qua maatvoering als qua indeling -, met uw smaak, stijl, budget en wensen.  Zo zorgt u ervoor dat de waskomset een belangrijk deel van uw badkamer uitmaakt, en past bij de rest.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips