Combineer uw wastafel maar!

Geen twee badkamers zijn helemaal hetzelfde. Hoewel de maten misschien overeenkomen in hetzelfde type woning, kiest iedereen zelf voor de inrichting. Wat u mooi en prettig vindt, is zeer persoonlijk. Wel een bad of niet, een inloopdouche of een douchecabine, een hangend of een staand toilet: er valt heel veel te kiezen. Ook op het gebied van wastafels is dat zo. Een wastafel is een functioneel meubel, maar kan ook opvallen door zijn mooie design. U heeft het nodig om uw handen te wassen, tanden te poetsen, uw kapsel in orde te maken, bij het scheren en opmaken, en noem maar op. U maakt er meerdere keren op een dag gebruik van, en dat geldt ook voor uw huisgenoten. Zorg er dus voor dat de wastafel een onderdeel van uw badkamer is waar u tevreden over bent. Het element moet praktisch zijn, maar natuurlijk ook mooi. Bij Maxaro vindt u verschillende soorten wastafels en waskommen, maar ook wastafelkranen. U kunt helemaal naar eigen smaak en inzicht combineren en op die manier een persoonlijke opstelling creëren die ideaal is voor uw situatie.

Waskom_combineren_L1.jpg

Materialen

Keramiek is een gangbaar materiaal voor een wastafel. Het is zeer sterk en krast niet. Een keramische wastafel is voorzien van een beschermende glazuurlaag, waardoor het materiaal lang mooi blijft en onderhoudsvrij is. Een keramische wastafel is bestand tegen zeep, zuren en chemische middelen. Maxaro heeft keramische wastafels in verschillende designs: van een klassieke vierkante bak met afgeronde hoeken, tot een zeer plat vormgegeven wastafel die maar 15 centimeter hoog is, tot een volledig rond exemplaar. Wilt u liever natuursteen? Dat kan ook. Kies uit de kleuren blue stone en sand wave en vervolgens uit de vormen rond of ovaal. Een waskom van natuursteen staat prachtig op een wastafelblad, maar kan ook bovenop een badkamermeubel worden geplaatst zodat de waskom combineert met de in de badkamer vaak zo nodige opbergruimte. Glas is een modern en trendy materiaal en ook daarvan heeft Maxaro wastafels in het assortiment. U kunt met de wastafels van Maxaro dus naar eigen inzicht de inrichting van uw badkamer samenstellen.

Waskom_combineren_L2.jpg

Stijl uw wastafel af

Als u een wastafel gaat aanschaffen, is het mooi om die qua stijl te laten aansluiten bij de rest van de inrichting van uw badkamer. Maxaro heeft naast wastafels, waskommen en wastafelkranen nog veel meer artikelen en producten voor badkamers. Veel producten in verschillende categorieën passen bij elkaar omdat ze op dezelfde manier zijn vormgegeven en van hetzelfde materiaal zijn vervaardigd. Als u één stijl met bijpassend design voor ogen houdt, dan krijgt u vanzelf het juiste eindresultaat. Kom naar onze showroom of webshop, bekijk de vele producten en mix en match. Kies bij uw wastafel een bijpassende spiegel, een mooie wastafelkraan en maak zo uw badkamer compleet. We hebben zelfs zeepdispensers en bekerhouders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips