Nuttige en mooie wastafel materialen

Een wastafel is een gebruiksvoorwerp, maar mag er best mooi uit zien. Graag zelfs! U kunt bij Maxaro verschillende mooie designs vinden: rond, ovaal, heel plat, met opstaande hoeken, er is van alles mogelijk. U kunt ook door de materiaalkeuze zorgen voor iets bijzonders. Neem nou natuursteen en mineraalmarmer. Werkelijk prachtige materialen voor in de badkamer. Ze zijn beide zeer stijlvol en perfect te combineren met zowel klassiek als modern. Natuursteen en mineraalmarmer zijn sterk en duurzaam. Maxaro biedt van beide materialen meerdere soorten en stijlen wastafels en waskommen aan. U kiest daarmee altijd voor topkwaliteit tegen een hele scherpe prijs.

Wastafels_Materialen_L1.jpg

Natuursteen: pure luxe

Een waskom van natuursteen is iets bijzonders. Het staat voor pure luxe. Omdat het materiaal de waskom al zo’n sterke uitstraling meegeeft, is er in het ontwerp alleen de keuze in rond of ovaal. Ook zijn er maar twee kleuren waar u uit hoeft te kiezen: sand wave en blue stone. Mysterieus, modern, magnifiek; natuursteen is – de naam zegt het al – een natuurproduct. Het wordt gedolven in steengroeven waarna het in een bepaalde vorm wordt gehakt en geslepen. De tekening is dus bij elke waskom een beetje anders, en dat maakt een waskom van natuursteen uniek. Een dergelijke waskom is heel sterk, gaat lang mee, en ziet er stijlvol en dus duur uit. In werkelijkheid valt de prijs best mee: voor nog geen € 150,- euro heeft u al een exemplaar! Maar die uitstraling van pure luxe die een waskom van natuursteen aan uw badkamer meegeeft, is onbetaalbaar. U zult er jaren van genieten!

Wastafels_Materialen_L2.jpg

Mineraalmarmer: glimmend of mat

Ook mineraalmarmer geeft uw badkamer een extra luxe uitstraling. Mineraalmarmer is verkrijgbaar in een matte en in een glimmende uitvoering. Het is een duurzaam materiaal dat sterk is en een lange levensduur heeft. Bent u op zoek naar een luxe wastafel, maar kunt u niet kiezen tussen natuursteen en mineraalmarmer? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Daar kunt u kijken en vergelijken. Raak de producten gerust aan, en bekijk ook andere producten van dezelfde materialen. Want we hebben niet alleen een breed assortiment wastafels en badkamermeubels, maar ook voor de rest van de badkamer/toiletruimte is alles aanwezig. Heeft u vragen over het combineren van componenten of over de verschillende mogelijkheden om ze toe te passen, dan kunt u altijd overleggen. In de showroom is altijd iemand aanwezig om u van deskundig advies te voorzien. Bezoekt u de webshop, dan kunt u live chatten en uw vragen stellen. Bellen kan natuurlijk ook altijd. We staan u heel graag te woord!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips