Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Whirlpools > 3-4 Persoons whirlpools

3-4 persoons whirlpools

Bent u op zoek naar 3-4 persoons whirlpools, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dat gebied? U kunt bij ons kiezen uit een aantal verschillende modellen, waar we u graag meer over vertellen. Uiteraard zijn de ligbaden voorzien van een aantal ontspannende functies, waardoor het een uitstekend idee is er in plaats te nemen na een lange dag werken of een langere periode van fysieke inspanning. Op die manier zorgt u er in de 3-4 persoons whirlpools voor dat u zowel lichamelijk als geestelijk helemaal tot rust kunt komen. Neem er samen plaats in, of kies er zelf een keer voor om uitgebreid te gaan ontspannen in de 3-4 persoons whirlpool baden.

 

Zoeken
Showroom
model
Meer info over PLASH W054-181DI

Serie:Hudson

Art.nr.:W054-181DI

Afm.:85 x 183 cm

€ 6.713,- € 4.995,-
€ 4.795,-Uw voordeel € 1.918,-

In showroom aanwezig

Bekijk product Bewaar

Zoeken

Optimaal samen genieten

In de 3-4 persoons whirlpools heeft u de mogelijkheid om optimaal samen te gaan ontspannen, aangezien er meer dan voldoende ruimte beschikbaar is. De baden bieden bijvoorbeeld gemakkelijk 1,8 meter aan diameter, waardoor het in een rond bad goed mogelijk is om er tegenover elkaar plaats te nemen. Het is heerlijk om samen met vrienden of vriendinnen in uw eigen 3-4 persoons whirlpools te gaan zitten en het te hebben over de mooie belevenissen die jullie samen mee hebben gemaakt. Wat dat betreft kunt u kiezen uit een aantal heerlijke mogelijkheden tot ontspanning, die ervoor zorgt dat u in goed gezelschap bij kunt komen van een periode van hard werken.


3-4 persoons whirlpools met water- en luchtmassage

De 3-4 persoons whirlpools zijn voorzien van een aantal heel interessante functies, waarmee u ervoor zorgt dat u goed tot rust kunt komen. Denk daarbij onder andere aan de watermassages die er mogelijk zijn, maar daarnaast ook aan de luchtmassages die er zijn ingebouwd. Het is de combinatie van deze twee elementen die ervoor zorgt dat er ook voor uw spieren een ontspannend effect zal ontstaan. Uw spieren krijgen hun fitheid volledig terug en aangezien u even nergens aan hoeft te denken kunt u er ook geestelijk voor zorgen dat u er weer volop tegenaan kunt zodra u uit de 3-4 persoons whirlpools stapt. Dat laatst zal overigens nog niet meevallen, aangezien ze werkelijk heerlijk zitten.


Onderwaterverlichting

Daarnaast zijn de 3-4 persoons whirlpools voorzien van een aantal interessante en heel praktische aanvullende functies. Met name de onderwaterverlichting is daar een goed voorbeeld van, aangezien die er aan de ene kant voor zorgt dat het ook onderwater goed mogelijk is om de juiste positie in te nemen, terwijl het daarnaast natuurlijk een spectaculair effect geeft. Door de praktische functies op een heel stijlvolle manier uit te voeren zorgen de 3-4 persoons whirlpools ervoor dat ze zowel interessant als praktisch zijn en u er optimaal plezier van heeft.


Inbouw whirlpool

Indien u kiest voor de 3-4 persoons whirlpools zal het over het algemeen gaan om een exemplaar dat ingebouwd dient te worden, aangezien dat voor een prachtig resultaat zorgt. Het mooie van deze exemplaren is dat het lijkt alsof er nauwelijks sprake is van een bad of een whirlpool, maar u aan de andere kant toch de mogelijkheid heeft er diep in te gaan zitten. U heeft de mogelijkheid om de 3-4 persoons whirlpools op een prachtige manier af te werken en er op die manier voor te zorgen dat ze goed passen bij de rest van de inrichting van uw badkamer.


Vrijstaande 4 persoons whirlpool

Daarnaast is het mogelijk om een vrijstaande 3-4 persoons whirlpool aan te schaffen. Dit is een exemplaar dat aan de buitenzijde op een heel stijlvolle manier is afgewerkt, waardoor u er op een mooie manier in plaats kunt nemen. Uiteraard zorgt het bad ervoor dat u er op een eenvoudige manier in kunt stappen, waardoor u zonder veel moeite kunt genieten van de voordelen die de 3-4 persoons whirlpools te bieden hebben. Ook wanneer u het bad weer wenst te verlaten is dat geen enkel probleem, zodat u er zolang gebruik van maakt als u dat zelf wenst.


Proefliggen in onze showroom

Bent u benieuwd naar de 3-4 persoons whirlpools, of wilt u ze gewoon eens zelf zien? Kom dan een keer ‘proefliggen’ bij ons in de showroom, zodat u zelf kunt ervaren hoeveel ruimte er in de baden beschikbaar is. Daarnaast kunt u de afwerking van dichtbij komen bekijken en zorgt u er op die manier voor dat u volledig overtuigd raakt van de prachtige baden. Wij vertellen u graag meer over de levertijd van de diverse 3-4 persoons whirlpools, al hebben we tevens exemplaren voor u op voorraad, zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten.