Ontspannen met licht in uw whirlpool

De meeste whirlpool baden uit ons assortiment zijn voorzien van LED-verlichting in zeven basiskleuren: wit, geel, lichtblauw, violet, rood, groen en donkerblauw. Bij een aantal modellen is er de mogelijkheid om de kleuren in te stellen op een vaste kleur of ervoor te kiezen om de kleuren geleidelijk in elkaar te laten overlopen. Bij de luxere modellen kunt u zelfs de intensiteit van het licht instellen naar eigen wens!

whirlpool-kleuren.jpg

Elke kleur beïnvloedt het lichaam op een andere manier. In Azië wordt lichttherapie al eeuwenlang gebruikt voor het stimuleren het lichaam en geest. De verschillende kleuren worden gebruikt om lichaam en geest in houden evenwicht te brengen en helpen bij het verlichten van emotionele stress.

  • Rood: stimuleert lichaam en geest. Deze kleur geeft warmte en vitaliteit.
  • Groen: heeft een rustgevende werking en verbeterd de emotionele balans.
  • Blauw: heeft een verfrissende werking op het lichaam.
  • Geel: verfrissend, kalmerend en heeft een positieve invloed op het humeur.
  • Paars: vergroot de creativiteit en creëert een mysterieuze sfeer.

 

whirlpool-kleuren-2.jpg

Maar misschien vindt u het gewoon ontspannend, om in een heerlijk warm bad te liggen met het water verlicht in uw favoriete kleur. Zodat u volledig geniet tijdens het gebruik en extra ontspannen uit het warme bad komt!  Zo wordt het gebruiken van uw whirlpool bad het moment van de dag!

Wilt u zelf bekijken wat er mogelijk is dan bent u van harte welkom in onze demonstratieruimte. Maak nu een showroomafspraak en laat u verrassen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips