Uw wellness badkamer

Wellness een samenvoeging van de woorden well(being) en fitness. Wellness is een activiteit waarin gezocht wordt naar balans en rust voor lichaam en geest. Wilt u thuis ook wellness creëren? En bent u op zoek naar inspirerende ideeën en tips voor een wellness badkamer? Dan bent u bij Maxaro aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij alle producten om van uw badkamer een wellness badkamer te maken. Wij hebben een groot aanbod whirlpoolbaden in verschillende maten en prijsklassen, waarvan tevens 98% direct leverbaar is. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie stoomcabines welke kitvrij geplaatst worden. Ook voor de overige producten voor uw badkamer is Maxaro het juiste adres. Maak snel een showroomafspraak, en laat uw inspireren om van uw badkamer een wellness badkamer te maken!

wellness-badkamer.jpg

De whirlpool

De gemakkelijkste manier om van uw badkamer een wellness badkamer te maken, is door hier een whirlpool te installeren. Maxaro biedt bubbelbaden in verschillende formaten. Zo kunt u kiezen voor de afmeting van een normaal bad, maar ook voor een whirlpool waar u met het hele gezin tegelijk in kunt zitten. Ook voor wat betreft de vorm van de whirlpool zijn er diverse opties: van vierkant tot rond, van langwerpig tot halfrond. U kunt kiezen voor een vrijstaande of een ingebouwde whirlpool.

Wellness met whirlpool

Een whirlpool draagt op diverse wijzen bij aan het wellnessgevoel in uw badkamer:

  • Door de warmte van het bad verbetert uw bloedcirculatie. Uw spieren krijgen hierdoor meer zuurstof en voedingsstoffen en herstellen zich sneller na een blessure.
  • De warmte van de whirlpool zorgt ervoor dat u gaat zweten en zo sneller schadelijke stoffen kwijtraakt. Gezond én handig wanneer u aan de lijn doet.
  • Tot slot is een bad natuurlijk gewoon heel fijn: terwijl het water stroomt doet u even helemaal niets. Uw lichaam ontspant zich en u maakt uw hoofd leeg. Na een half uur in de whirlpool bent u weer helemaal fris en relaxed.
wellness-badkamer-1.jpg

Nog meer wellness in uw badkamer

Naast whirlpools zijn er diverse andere mogelijkheden voor een wellness badkamer. Dat begint al met een hele kleine investering: een badkussen. Met dit handige accessoire krijgt u nooit meer last van uw nek wanneer u in bad zit en komt u nog beter tot rust. Voor wie gaat voor de complete wellnesservaring is een sauna een mogelijkheid. U vindt bij ons de bekende infraroodsauna’s, maar ook stoomcabines of combinaties van deze twee. Ultiem genieten? Kies dan voor een stoomcabine mét bad.

Waarom Maxaro?

Maxaro levert al meer dan negen jaar sanitair aan duizenden tevreden klanten. Naast een breed assortiment producten, bieden we u een uitstekende service. Wilt u onze whirlpools en ons andere sanitair in het echt bekijken of nog meer inspiratie opdoen? Dan nodigen we u van harte uit in onze showroom. Met 5.000 vierkante meter is de showroom van Maxaro de grootste van de Benelux. U vindt hier zonder twijfel alle benodigdheden voor uw wellness badkamer.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips