Maxaro zakelijk

Maxaro gaat in alles tot het uiterste. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Maximaal inspannen voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, voor de beste prijs. Door het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze, stellen we alles in het werk om onze klanten maximaal te laten slagen.

Bestelt u uit het buitenland?

 

Levering binnen de EU (enkel voor factureren op bedrijfsnaam)
U kunt als buitenlandse, zakelijke klant bij ons bestellen en eventueel met 0% BTW kopen (exportgoederen EU) als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Een geldig BTW-nummer doorgeven van uw bedrijf met de juiste tenaamstelling en adresgegevens, waarop ook geleverd gaat worden.
    Deze zullen door ons geverifieerd worden. Als de gegevens goedgekeurd zijn, kan aan u gefactureerd worden met exportgoederen EU, waarbij 0% BTW gerekend wordt. 
  • Als u de bestelde producten bij ons afhaalt, dan hebben wij van u een vervoersverklaring nodig.

Download onze vervoersverklaring

Wilt u BTW-vrij aankopen?
U kunt niet rechtstreeks een BTW-vrije aankoop doen via de website. Voor uw zakelijke aankoop met 0% BTW is de volgende manier van bestellen van belang:

  • Kies voor Overboeking als betaalmethode
  • Kies vervolgens voor ‘Ja, bellen ter bevestiging en controle is gewenst’
  • Vermeld uw BTW-nummer bij ‘Overige opmerkingen’
  • Let op: het factuuradres en de tenaamstelling dienen overeen te komen met het BTW-nummer

Na controle van uw gegevens nemen wij contact met u op en zullen we de bestelling BTW-vrij aan u factureren. Wij leveren uw bestelling na betaling van de factuur.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips