Maxaro zakelijk

Maxaro gaat in alles tot het uiterste. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Maximaal inspannen voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, voor de beste prijs. Door het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze, stellen we alles in het werk om onze klanten maximaal te laten slagen.

Neem contact met ons op, en ervaar de voordelen van Maxaro zakelijk.

Wij verwelkomen de onderstaande klanten graag als partner.

  • Bouwbedrijven
  • Grootzakelijke instanties
  • Projectontwikkelaars
Direct uit voorraad leverbaar

Direct uit voorraad leverbaar

Perfecte prijzen en kortingen

Perfecte prijzen en kortingen

Offerte binnen 1 uur (openingstijden)

Offerte binnen 1 uur (openingstijden)

Geautomatiseerd bestellen

Geautomatiseerd bestellen

Registreer direct

 

Als Maxaro zakelijk hebt u altijd een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van uw situatie en wensen. Zowel voor de vernieuwing van bedrijfssanitair als voor grote projectmatige bestellingen kunt u bij één van onze B2B accountmanagers terecht, zij beschikken over uitstekende productkennis. 


Word zakelijk partner en registreer direct. Na registratie nemen wij binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en / of een afspraak in te plannen om nader kennis te maken.

Voordelen 

 

Met uw zakelijke account bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop, op een moment dat het u uitkomt. Dit gaat volledig automatisch en kortingen worden direct verrekend.

U kunt samen met uw klant een onze experience showroom van 5.000m2 bezoeken. Uw klant heeft keuze uit meer dan 150 verschillende (vrijstaande) baden of een van de vele whirlpools. Ook biedt Maxaro hen de mogelijkheid een badkamermeubel zelf samen te stellen uit meer dan 650.000 combinatiemogelijkheden. Op onze uitgebreide tegelafdeling kunnen zij zich laten inspireren door een zeer ruim assortiment tegels. Onze showroom is zeven dagen in de week geopend en uw klanten kunnen er terecht voor alle onderdelen voor de badkamer: douchecabines, (vrijstaande) baden, radiatoren, toiletten, badkamermeubels, kranen, tegels, whirlpools en stoomcabines.

Bij Maxaro krijgt u altijd persoonlijk advies van één van onze 50 specialisten. Bovendien is 98% van onze producten direct uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn. De bestelling kan dus meteen meegenomen worden. Duurt de verbouwing of verhuizing onverwachts langer dan gepland? Wij houden de producten tot wel twee jaar in opslag.

Wij importeren alle producten zelf en er is geen sprake van tussenhandel. Dit zorgt ervoor dat wij snel en flexibel zijn in onze service. Ook hebben wij alle kennis over onze producten zelf in huis, en kunnen we kwaliteit garanderen.

 

 
zakelijk-sanitair.jpg