Aluminium Elektrische Radiator Pluto Lichtgrijs Metallic 749 Watt 60x120cm Verticaal

DR60_0612RLN-E

Aluminium Elektrische Radiator Pluto Lichtgrijs Metallic 749 Watt 60x120cm Verticaal

DR60_0612RLN-E

350,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Het gelimiteerde vermogen van het verwarmingselement staat los van het wattage warmteafgifte. De afgifte wordt bepaald door de temperatuur van het element en de inhoud van de radiator. Dankzij onze efficiënte verwarmingselementen kunt u hiervoor de Delta 50 wattage aanhouden.

Productomschrijving

Tip! Weet u niet welk radiatorvermogen u nodig heeft? Gebruik onze handige radiator vermogen calculator.

Belangrijk

Kiest u voor een elektrische radiator? Dan adviseren we om ook de afstandsbediening EAB001WZ te bestellen. U heeft deze afstandsbediening onder andere nodig om de omgevingstemperatuur in te stellen, zodat uw radiator perfect functioneert.

één afstandsbediening is genoeg om alle radiatoren in dezelfde ruimte te bedienen. Gebruikt u elektrische radiatoren die verspreid zijn over verschillende ruimtes? Dan heeft u voor elke ruimte een aparte afstandsbediening nodig.

Specificaties

Aansturing
Elektrisch
Hoogte
120 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Lichtgrijs
i Warmteafgifte Delta 50
749 W

Standaard meegeleverd

  • Verwarmingselement
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-radiatoren van andere merken? 

Maxaro heeft betrouwbare en uitermate gebruiksvriendelijke radiatoren van hoge kwaliteit. Onze fabrikanten gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen. Alle Maxaro-radiatoren zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. Wat Maxaro uniek maakt zijn de korte lijnen met fabrikanten en de grote voorraden. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze en hebben wij 98% van ons assortiment op voorraad.

Hoeveel garantie heb ik op een radiator? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw radiator. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.