Zeus Radiator Elektrisch | 60x120 cm Lichtgrijs 1160 Watt Aluminium

DR57_0612RLN-E

Zeus Radiator Elektrisch | 60x120 cm Lichtgrijs 1160 Watt Aluminium

DR57_0612RLN-E

Niet meer leverbaar

Dit exemplaar is ook verkrijgbaar als cv-radiator. Bekijk dit product hier

Dit exemplaar is ook verkrijgbaar als cv-radiator. Bekijk dit product hier

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Het gelimiteerde vermogen van het verwarmingselement staat los van het wattage warmteafgifte. De afgifte wordt bepaald door de temperatuur van het element en de inhoud van de radiator. Dankzij onze efficiënte verwarmingselementen kunt u hiervoor de Delta 50 wattage aanhouden.

Productvoordelen

Deze radiator van aluminium is zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Aluminium is een uitstekende warmtegeleider en heeft een hoge warmteafgifte, waardoor uw energieverbruik en -kosten lager zijn.

Het materiaal is licht en roestwerend, zodat de radiator langdurig een mooie uitstraling behoudt.

Productomschrijving

De Zeus-handdoekradiator beschikt over een vermogen van 1160 watt en mag absoluut niet ontbreken in uw badkamer. Dit verticale model heeft afmetingen van 60x120 cm en dient niet alleen als verwarming, maar droogt ook uw handdoeken. Dankzij het stijlvolle design is de radiator tevens een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stijlvol design
De radiator is voorzien van rechthoekige spijlen en heeft een strakke vormgeving. Daarnaast zorgt de lichtgrijze afwerking voor een schitterende en chique touch. Het prachtige uiterlijk van de handdoekradiator maakt uw interieur gegarandeerd compleet.

Duurzaam aluminium
Dit exemplaar van aluminium is bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Aluminium is namelijk volledig recyclebaar en een uitstekende warmtegeleider met een hoge warmteafgifte. Hierdoor verbruikt u minder en zijn uw energiekosten aanzienlijk lager. Bovendien is dit materiaal licht en roestwerend. Zo blijft de radiator er jarenlang gloednieuw uitzien.

Elektrische handdoekradiator
Dit exemplaar is uitgerust met een elektrisch verwarmingselement en uitermate geschikt voor ruimtes zonder cv-aansluiting. Het element is eenvoudig te installeren in de stromingsbuis van de aan- of afvoer, waarna u de radiator vult met 80% water en 10% Maxaro-radiatorvulling. Via de afstandsbediening met thermostaatfunctie stelt u moeiteloos de temperatuur in.

Specificaties

Aansturing
Elektrisch
Diepte
2.8 cm
Hoogte
120 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Lichtgrijs
i Warmteafgifte Delta 50
1160 W

Standaard meegeleverd

  • Verwarmingselement
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-radiatoren van andere merken? 

Maxaro heeft betrouwbare en uitermate gebruiksvriendelijke radiatoren van hoge kwaliteit. Onze fabrikanten gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen. Alle Maxaro-radiatoren zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. Wat Maxaro uniek maakt zijn de korte lijnen met fabrikanten en de grote voorraden. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze en hebben wij 98% van ons assortiment op voorraad.

Hoeveel garantie heb ik op een radiator? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw radiator. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.