Aluminium Handdoekradiator Sirius Mat Zwart 1036 Watt 50x187cm Verticaal

DR66_0518SBN

Aluminium Handdoekradiator Sirius Mat Zwart 1036 Watt 50x187cm Verticaal

DR66_0518SBN

455,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Deze radiator is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Bekijk dit product hier

Kies je variant

Deze radiator is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Bekijk dit product hier

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Doordat het water bij stadsverwarming een andere zuurtegraad heeft dan leidingwater, zijn aluminium radiatoren hiervoor niet geschikt. Kies in dat geval voor één van onze stalen radiatoren.

Productvoordelen

Deze radiator van aluminium is zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Aluminium is een uitstekende warmtegeleider en heeft een hoge warmteafgifte, waardoor uw energieverbruik en -kosten lager zijn.

Het materiaal is licht en roestwerend, zodat de radiator langdurig een mooie uitstraling behoudt.

Productomschrijving

De Sirius-handdoekradiator beschikt over een vermogen van 1036 watt en mag niet ontbreken in uw badkamer. Dit verticale model heeft afmetingen van 50x187 cm en is naast verwarming ook geschikt om uw handdoeken te laten drogen. Dankzij het stijlvolle design is de radiator tevens een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stijlvol design
De radiator is voorzien van vlakke, rechthoekige spijlen. Dit opvallende lijnenspel geeft het geheel een strakke uitstraling. Daarnaast zorgt de mat zwarte afwerking voor een industriële touch. Deze kleur is overigens ideaal om contrast aan te brengen. Het prachtige uiterlijk van de radiator maakt uw interieur gegarandeerd compleet.

Duurzaam aluminium
Dit exemplaar van aluminium is bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Aluminium is namelijk volledig recyclebaar en een uitstekende warmtegeleider met een hoge warmteafgifte. Hierdoor verbruikt u minder en zijn uw energiekosten aanzienlijk lager. Bovendien is dit materiaal licht en roestwerend. Zo blijft de radiator er jarenlang als nieuw uitzien. 

Cv-handdoekradiator
Deze radiator verwarmt zich via centrale verwarming, waarvoor een cv-aansluiting of warmtepomp benodigd is. Verder dient u een radiatorkranenset aan te schaffen om de radiator op de leidingen aan te sluiten. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke u nodig heeft hangt af van hoe de aan- en afvoerbuis van de cv de ruimte binnenkomt. Naast cv leent de radiator zich ook voor elektrische verwarming middels een elektrisch verwarmingselement.

Specificaties

Aansturing
Centrale verwarming
Hoogte
187 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Mat zwart
i Warmteafgifte Delta 50
1054 W
i Warmteafgifte Delta 60
1339 W

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinatie

Radiator + radiatorkraan

544,50

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis