Handdoekradiator Venus Lichtgrijs Metallic 983 Watt 60x170cm Verticaal Staal

DR18-0617RL

Handdoekradiator Venus Lichtgrijs Metallic 983 Watt 60x170cm Verticaal Staal

DR18-0617RL

185,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Deze radiator is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Bekijk dit product hier

Kies je variant

Deze radiator is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Bekijk dit product hier

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Deze radiator van staal is erg sterk en heeft daardoor een lange levensduur.

Productomschrijving

De stalen Venus-handdoekradiator beschikt over een vermogen van 983 watt en mag absoluut niet ontbreken in uw badkamer. Dit verticale model heeft afmetingen van 60x170 cm en dient niet alleen als verwarming, maar droogt ook uw handdoeken. Dankzij het stijlvolle design is de radiator tevens een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stijlvol design
De radiator is voorzien van gebogen spijlen met een ronde vormgeving en heeft hierdoor een elegante uitstraling. Daarnaast zorgt de lichtgrijze metallic afwerking met subtiel aangebrachte glinstering voor een schitterende en luxueuze touch. Met het prachtige uiterlijk van de radiator maakt u uw interieur gegarandeerd compleet.

Cv-handdoekradiator   Dit exemplaar verwarmt zich via centrale verwarming, waarvoor een cv-aansluiting of warmtepomp benodigd is. Verder dient u een radiatorkranenset aan te schaffen om de radiator op de leidingen aan te sluiten. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke u nodig heeft hangt af van hoe de aan- en afvoerbuis van de cv de ruimte binnenkomt. Naast cv leent de radiator zich ook voor elektrische verwarming middels een elektrisch verwarmingselement.

Specificaties

Aansturing
Centrale verwarming
Hoogte
172 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Lichtgrijs
i Warmteafgifte Delta 50
983 W
i Warmteafgifte Delta 60
1260 W

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-radiatoren van andere merken? 

Maxaro heeft betrouwbare en uitermate gebruiksvriendelijke radiatoren van hoge kwaliteit. Onze fabrikanten gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen. Alle Maxaro-radiatoren zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. Wat Maxaro uniek maakt zijn de korte lijnen met fabrikanten en de grote voorraden. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze en hebben wij 98% van ons assortiment op voorraad.

Hoeveel garantie heb ik op een radiator? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw radiator. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinatie

Radiator + radiatorkraan

260,-

Vandaag besteld, dinsdag in huis