Helaas, geen zoekresultaten gevonden voor “”

Verfijn je zoekopdracht door:

  • Benoem eigenschappen als kleur, breedte etc.. apart in het zoekveld
  • De zoekterm aan te passen; synoniemen of andere schrijfwijzes kunnen helpen
  • Controleer de spelling van je zoekopdracht, het kan zijn dat er een foutje in staat
  • Te zoeken op productnummer

Radiatorkraan 

Een radiatorkraan wordt ook wel handkraan genoemd. Om een ruimte zoals een badkamer te verwarmen dient u eerst de radiatorkraan met de hand open te draaien. Zo stroomt er meer warm water in de radiator, waardoor deze meer warmte afstaat. Als het warm genoeg is in de kamer, dan draait u de radiatorkraan zelf weer dicht. De radiatorkranen worden verkocht als set. Hierin zitten twee verschillende soorten kranen. De een is geschikt voor de aanvoer en de ander heeft een voetventiel, waardoor u deze op de afvoer van de radiator aansluit. Het ventiel regelt de hoeveelheid water die uit de radiator stroomt. 

Digitale thermostaatknop 

Een radiatorthermostaatknop vervangt de handmatige thermostaatkraan. De radiatorthermostaat meet de temperatuur in de ruimte. Als het kouder wordt in de ruimte dan laat de thermostaat meer warm water door. Bij voldoende warmte stroomt er juist minder warm water de radiator in. Hierdoor is de temperatuur veel preciezer in te stellen en hoeft u niet telkens aan de knop te draaien. Let er wel op dat dit alleen werkt als de cv aanstaat. 

Kom langs in onze showrooms 

Om onze collectie radiatorkranen in het echt te bekijken bezoekt u onze showrooms. Hier vindt u het gehele assortiment. Bovendien staan onze adviseurs dagelijks voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste radiatorkranen mee naar huis neemt.