Menu

Actieve filters

Actieve filters

Wis alle filters

Radiatorkranen

Om gebruik te maken van uw radiator heeft u radiatorkranen nodig. Deze kranen vindt u in verschillende uitvoeringen. Welke u nodig heeft is afhankelijk van hoe u de radiator plaatst en hoe de aan- en afvoerbuis van de cv de ruimte binnenkomt. Bij Maxaro vindt u mooie verchroomde radiatorkranen en een radiatorthermostaat. Beide van uitstekende kwaliteit. In onze showrooms én online slaagt u gegarandeerd voor radiatorkranen. We hebben radiatorkranen voor onze designradiatorenhanddoekradiatoren en elektrische radiatoren

4 producten

Sorteer op:

Actieve filters

Wis alle filters
Thermostatisch Rechte Aansluiting Chroom Met Voetventiel DRK13
Art: DRK13
75,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Thermostatisch Dubbel Haaks Linkshandig Chroom Met Voetventiel DRK12
Art: DRK12
75,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Thermostatisch Dubbel Haaks Rechtshandig Met Voetventiel DRK11
Art: DRK11
75,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Art: DRK14
75,-
Uiterlijk August 2 in huis

Radiatorkraan 

Een radiatorkraan wordt ook wel handkraan genoemd. Om een ruimte zoals een badkamer te verwarmen dient u eerst de radiatorkraan met de hand open te draaien. Zo stroomt er meer warm water in de radiator, waardoor deze meer warmte afstaat. Als het warm genoeg is in de kamer, dan draait u de radiatorkraan zelf weer dicht. De radiatorkranen worden verkocht als set. Hierin zitten twee verschillende soorten kranen. De een is geschikt voor de aanvoer en de ander heeft een voetventiel, waardoor u deze op de afvoer van de radiator aansluit. Het ventiel regelt de hoeveelheid water die uit de radiator stroomt. 

Digitale thermostaatknop 

Een radiatorthermostaatknop vervangt de handmatige thermostaatkraan. De radiatorthermostaat meet de temperatuur in de ruimte. Als het kouder wordt in de ruimte dan laat de thermostaat meer warm water door. Bij voldoende warmte stroomt er juist minder warm water de radiator in. Hierdoor is de temperatuur veel preciezer in te stellen en hoeft u niet telkens aan de knop te draaien. Let er wel op dat dit alleen werkt als de cv aanstaat. 

Kom langs in onze showrooms 

Om onze collectie radiatorkranen in het echt te bekijken bezoekt u onze showrooms. Hier vindt u het gehele assortiment. Bovendien staan onze adviseurs dagelijks voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste radiatorkranen mee naar huis neemt.