Stijgbuis-Stromingsbuis 166,5cm

9119209059

Stijgbuis-Stromingsbuis 166,5cm

9119209059

14,-
Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Indien u eenhanddoekradiator heeft en zowel de watertoevoer als -afvoer aan de bovenzijde heeft, raden wij u aan hiervoor een stijgbuis oftewel stromingsbuis te monteren. Een stromingsbuis voor een radiator zorgt ervoor dat het water in de radiator goed wordt verdeeld. Omdat warm water stijgt, zal dehanddoekradiator zonder stromingsbuis slechts voor een gedeelte warm worden en kan daardoor niet de optimale en maximale warmteafgifte garanderen.

Montage:
De buis wordt bij de watertoevoer aan de bovenzijde gemonteerd. Onze stijgbuizen zijn met hun &frac12 inch aansluiting geschikt voor al onze Maxarohanddoekradiator met een zijaansluiting. Als dehanddoekradiator een watertoevoer aan de onderzijde heeft, is er geen stijgbuis nodig. Ook bij een aanvoer via de bovenzijde en de afvoer kruiselings aan de onderzijde is geen stromingsbuis nodig.

**Inkortbaar: **
Al onze stijgbuizen zijn inkortbaar en aan te passen aan uw specifieke radiator. Wij adviseren u een lengte van de stijgbuis die ongeveer 5cm korter is dan de lengte van de handdoekradiator. Als het verschil kleiner is dan 5cm heeft u kans dat u het water hoort stromen.

  • Optimale warmte afgifte bij aanvoer bovenzijde
  • inkortbaar
  • Niet geschikt bij middenaansluiting

Specificaties

Lengte
166.5 cm