Keramisch Parket Madera Beige 15,3x58,9cm Houtlook

505-010202

Keramisch Parket Madera Beige 15,3x58,9cm Houtlook

505-010202

23,95per m²

40,95  per pak (1.71 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

40,95(1.71 m²)

(1 x 40,95)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

De houtlook tegel uit de Madera-serie is voorzien van een natuurgetrouw dessin met een structuur, waardoor deze haast niet van echt hout te onderscheiden is. De tegel is gemaakt van keramiek en daarom niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak. 

Tegels voor elke ruimte
Deze houtlook tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Door de warme houtprint voegt u een ware sfeermaker toe aan uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Daarmee legt u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Bovendien gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.

Legrichting
Bij deze langwerpige tegel heeft u de keuze tussen diverse legverbanden. De meestvoorkomende voor een houtlook tegel is kwart- of wildverband. Hiermee creëert u dezelfde look-and-feel als een houten parketvloer en geniet u van alle gebruiksgemakken van keramisch parket.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen van de tegel niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft deze een ronde afwerking en wordt de tegel gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de houtlook tegel met een zandbruine voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
15,3x58,9 cm
Kleur
Beige
Kleurnaam
Madera Beige