Vloertegel/Wandtegel Aspect 21,5x25cm Uni Basalt Hexagon

501-090103

Vloertegel/Wandtegel Aspect 21,5x25cm Uni Basalt Hexagon

501-090103

Eigenschappen

29,-per m²

20,01  per pak (0.69 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

20,01(1.38 m²)

(1 x 20,01)

Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze basaltkleurige hexagontegel behoort tot de Aspect-serie. De zeshoekige tegel wordt ook wel honingraat genoemd. Hiermee haalt u een echte eyecatcher in huis, en zijn de combinaties eindeloos. Kies er bijvoorbeeld voor om één muur in dezelfde kleur te betegelen of maak een mix van diverse kleuren. Daarmee geeft u een persoonlijke touch aan uw interieur.

Hoe u de hexagontegel ook integreert, deze geeft een unieke lading aan elke ruimte. Pas een grijze voeg toe als u de vormgeving van de zeshoek wilt accentueren. Voor een minder opvallende uitstraling gebruikt u een voeg in soortgelijke kleur als de tegel.

  • Als wandtegel is deze geschikt voor alle binnenruimtes
  • Als vloertegel is deze enkel geschikt in de badkamer
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels
  • Geschikt voor vloerverwarming

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
21,5x25 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Aspect Basalt

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.