Vloertegel/Wandtegel Aspect 21,5x25cm Uni Zwart Hexagon

501-090104

Vloertegel/Wandtegel Aspect 21,5x25cm Uni Zwart Hexagon

501-090104

Eigenschappen

29,-per m²

20,01  per pak (0.69 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

20,01(1.38 m²)

(1 x 20,01)

Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De Aspect-tegel is een echte sfeermaker. Deze zwarte, zeshoekige tegel is voorzien van een matte afwerking, en heeft daarom een zachte uitstraling. Daarnaast staat zwart voor stijlvol en is de vormgeving allesbehalve standaard. Een muur met deze tegels vormt een statement in elke ruimte.

Betegel bijvoorbeeld de muur achter het aanrechtblad met hexagontegels. Laat de tegels tot halverwege de muur doorlopen. Hiermee brengt u een prachtig accent aan in de ruimte. Of tegel de muur tot aan het plafond voor een optimaal effect. De zwarte hexagontegel voegt u met een grijze voeg om het lijnenspel te accentueren. Voor een minder opvallend effect kiest u een antracietkleurige voeg.

  • Als wandtegel is deze geschikt voor alle binnenruimtes
  • Als vloertegel is deze enkel geschikt in de badkamer
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels
  • Geschikt voor vloerverwarming

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
21,5x25 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Aspect Zwart

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.