Vloertegel/Wandtegel Downtown Platinum 60,5x60,5cm Uni Grijs

501-110101

Vloertegel/Wandtegel Downtown Platinum 60,5x60,5cm Uni Grijs

501-110101

14,95per m²

21,83  per pak (1.46 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

21,83(1.46 m²)

(1 x 21,83)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze stijlvolle uni-tegel uit de Downtown-serie is voorzien van een grijze afwerking en komt in iedere ruimte tot zijn recht.  De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Tegels voor elke ruimte
De grijze tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Hiermee creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.    

Legrichting   
Deze vierkante tegel van 60,5x60,5 cm wordt voornamelijk gelegd in een volsteensverband. Hierbij liggen de tegels evenwijdig aan elkaar. Voor een spannender lijnenspel combineert u de tegel met een ander formaat.

Afwerking   
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat. 

Specificaties

i Maatvoering
60,5x60,5 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Downtown grijs