Vloertegel/Wandtegel Dust Cloud 30x60cm Betonlook Grijs Gerectificeerd

304-030201

Vloertegel/Wandtegel Dust Cloud 30x60cm Betonlook Grijs Gerectificeerd

304-030201

Eigenschappen

19,-per m²

27,36  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

27,36(1.44 m²)

(1 x 27,36)

Uiterlijk October 4 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze keramische, mat grijze betonlooktegel heeft de industriële uitstraling van beton, maar is gemakkelijker in onderhoud en minder zwaar dan echt beton. Plaats hem bijvoorbeeld in uw badkamer, hal of woonkamer. De rechthoekige tegels passen perfect in een tijdloos, modern interieur en zijn zowel op de vloer als op de wand te plaatsen.
De randen van deze tegel zijn haaks geslepen. Dit noemen we gerectificeerd. Omdat u kunt werken met een kleine voeg van 2 mm, krijgt u een strak afgewerkt eindresultaat.

  • Deze tegel is beschikbaar in diverse formaten en kleuren
  • Deze tegel is gerectificeerd
  • Vloerverwarming en - koeling gaan goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Dust Cloud

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.