Vloertegel/Wandtegel Frost Light Grey 60x60cm Natuursteenlook Grijs

503-080101

Vloertegel/Wandtegel Frost Light Grey 60x60cm Natuursteenlook Grijs

503-080101

19,95per m²

28,73  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

28,73(1.44 m²)

(1 x 28,73)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal, Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze stijlvolle natuursteenlook tegel uit de Frost-serie heeft een lichtgrijze marmerlook. Hiermee voorziet u iedere ruimte van een elegante en chique uitstraling. Bovendien is het uiterlijk bijna niet van echt marmer te onderscheiden door de natuurgetrouwe print van de aders. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor bestand tegen zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Tegels voor elke ruimte
De matte marmerlook tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze sfeermaker in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Met de tegel creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u zowel uw hoofd als voeten koel.

Legrichting
Deze vierkante tegel van 60x60 cm wordt voornamelijk gelegd in een volsteensverband. Hierbij liggen de tegels evenwijdig aan elkaar. Voor een spannender lijnenspel combineert u de tegel met een ander formaat. Leg de tegel bijvoorbeeld op de vloer en kies op de wand voor een bijpassende tegel van 30x60 cm.

Afwerking   
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen van de tegel niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de natuursteenlook tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
60x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Frost light grey