Vloertegel/Wandtegel Lucido Greige Mat 60x60cm Marmerlook Gerectificeerd

503-050103

Vloertegel/Wandtegel Lucido Greige Mat 60x60cm Marmerlook Gerectificeerd

503-050103

Eigenschappen

39,-per m²

42,12  per pak (1.08 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

42,12(2.16 m²)

(1 x 42,12)

Uiterlijk August 17 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze keramische tegel is voorzien van een matte marmeren natuursteenlook, waardoor de tegel een elegante en chique uitstraling heeft. De tegel is niet te onderscheiden van echt marmer door de natuurgetrouwe print van de aders. Daarnaast is deze niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dit in tegenstelling tot echt marmer.
De marmerlook tegel is geschikt voor de wand of vloer in de badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet. De tegel is voorzien van een bruingrijze kleur, oftewel greige. Daarmee geeft u de ruimte waarin u deze plaatst een warme en unieke sfeer. Overigens is marmer een populaire trend die momenteel veel wordt toegepast in de badkamer.

De vierkante tegels zijn gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn, wat een strak eindresultaat geeft. Daardoor zijn de tegels te plaatsen met een voeg van 2 mm. Voor een mooi effect voegt u deze marmerlook tegels met een donkere voegkleur.

  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • De tegel is gerectificeerd
  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
60x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Lucido Greige

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.