Vloertegel/Wandtegel Lucido Wit Glans 30x60cm Marmerlook Gerectificeerd

503-050201

Vloertegel/Wandtegel Lucido Wit Glans 30x60cm Marmerlook Gerectificeerd

503-050201

59,95per m²

75,54  per pak (1.26 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

75,54(1.26 m²)

(1 x 75,54)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

In verband met mogelijke gladheid wordt deze tegel niet geadviseerd als vloertegel in natte ruimtes zoals een doucheruimte.

Productvoordelen

Dankzij de vlekbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze natuursteenlook tegel uit de Lucido-serie heeft een witte marmerlook. Hiermee voorziet u elke ruimte van een elegante en chique uitstraling. Bovendien is het uiterlijk bijna niet van echt marmer te onderscheiden door de natuurgetrouwe print van de aders. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren en vlekken. Dankzij de vlekbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Tegels voor elke ruimte
De glanzende tegel vormt de ideale basis voor uw droominterieur en kan in iedere ruimte op de wand worden toegepast. Daarnaast leent de tegel zich voor een plaatsing op de vloer in de badkamer. Deze is echter niet geschikt om in de doucheruimte te gebruiken. Verder gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking en houdt u in de zomer uw hoofd en voeten koel.

Legrichting
Bij deze rechthoekige 30x60 cm tegel heeft u de keuze tussen diverse legverbanden. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Door de rechthoekige tegel horizontaal te plaatsen, laat u de ruimte optisch breder lijken. Een verticale legrichting maakt deze juist hoger en smaller.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de marmerlook tegel met een zilvergrijze voeg. Kies daarbij de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Lucido Wit glans

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Malta Blue