Vloertegel/Wandtegel Matera Grey 60x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

503-070103

Vloertegel/Wandtegel Matera Grey 60x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

503-070103

25,95per m²

28,03  per pak (1.08 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

28,03(2.16 m²)

(1 x 28,03)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze grijze natuursteenlook tegel uit de Matera-serie heeft een matte afwerking en straalt daardoor bijzonder veel elegantie uit. De natuursteenlook heeft natuurgetrouwe kleurschakeringen, waardoor deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden is. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak. 

Tegels voor elke ruimte   
De tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet voor een stijlvolle look. Met dit exemplaar creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.

Legrichting   
U heeft de keuze tussen diverse legverbanden bij deze vierkante 60x60 cm tegel. Het meestvoorkomende is een volsteensverband, waarbij de tegels evenwijdig liggen aan elkaar. Voor een spannend lijnenspel combineert u de tegel met een ander formaat. Leg bijvoorbeeld op de vloer een 60x60 cm tegel en plaats op de wand een tegel van 30x60 cm. 

Afwerking   
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u deze natuursteenlook tegel met een grijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat. 

Specificaties

i Maatvoering
60x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Matera grey