Vloertegel/Wandtegel Memory Retro Black 20x20cm Portugees Multicolor

502-010105

Vloertegel/Wandtegel Memory Retro Black 20x20cm Portugees Multicolor

502-010105

Eigenschappen

22,-per m²

14,96  per pak (0.68 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

14,96(1.36 m²)

(1 x 14,96)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De Retro-tegel is een zwart-witte tegel uit de Memory-serie. Deze is voorzien van een retromotief, dat zich kenmerkt door ronde vormen en grafische prints. Hiermee geeft u de badkamer een nostalgisch tintje. De retro-tegel is gemaakt van keramiek, waardoor deze erg onderhoudsvriendelijk is.

Combineer de retrostijl met iets nieuws om de badkamer een persoonlijke touch te geven. Betegel bijvoorbeeld de badkamerwand of -vloer met de contrastrijke print om de ruimte tot leven te brengen. Voeg daar een betonlook of uni-tegel aan toe voor een eigentijdse stijlenmix. Voor een chique uitstraling gaat de Retro-tegel goed samen met een glansrijke, zwarte metrotegel.

Tip: voeg de tegel met een grijze voeg.

  • Deze tegel is geschikt voor badkamers
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
20x20 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Memory Retro Black

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.