Vloertegel/Wandtegel Pavera Gris Reliëf 30x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

303-060302

Vloertegel/Wandtegel Pavera Gris Reliëf 30x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

303-060302

55,95per m²

80,57  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

80,57(1.44 m²)

(1 x 80,57)

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Mortsel

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze grijze natuursteenlook tegel uit de Pavera-serie heeft een matte afwerking en straalt bijzonder veel klasse uit. De tegel heeft natuurgetrouwe kleurnuances, waardoor deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden is. Daarnaast wordt het reliëf in de tegel geaccentueerd door het schaduweffect dat extra diepte geeft. Verder is de tegel gemaakt van keramiek en heeft deze een slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag. Hierdoor ervaart u ultiem gebruiksgemak.

Tegels voor elke ruimte
De stijlvolle grijze tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze sfeermaker in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet. Hiermee creëert u de ideale basis voor uw droominterieur. Wilt u de tegel graag in de badkamer? Leg deze dan op de vloer in de douche. Door het reliëf in de tegel ervaart u namelijk extra grip. Bovendien gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.

Legrichting
Bij deze rechthoekige 30x60 cm tegel heeft u de keuze tussen diverse legverbanden. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Door de rechthoekige tegel horizontaal te plaatsen, lijkt de ruimte optisch breder. Een verticale legrichting maakt deze juist hoger en smaller.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de natuursteenlook tegel met een grijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Pavera Gris Reliëf

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Pavera Gris

Pavera Nero