Vloertegel/Wandtegel Pavera Gris Reliëf 30x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

303-060302

Vloertegel/Wandtegel Pavera Gris Reliëf 30x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

303-060302

Eigenschappen

55,-per m²

79,20  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

79,20(1.44 m²)

(1 x 79,20)

Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze natuursteenlook tegel met reliéfstructuur heeft een stijlvolle uitstraling. De gevarieerde kleurschakeringen in de Pavera-tegel zorgen voor een levendig uiterlijk. Het natuurgetrouwe dessin van deze keramische tegel zorgt ervoor dat deze haast niet van echt natuursteen te onderscheiden is. De tegel is voorzien van een slijt-, vlek-, en krasbestendige toplaag en is daarom makkelijk in onderhoud.
De grijze Pavera-tegel is geschikt voor alle vloeren en wanden binnenshuis. Het unieke van de tegel is dat deze een reliéfstructuur heeft. Hiermee crééert u bijvoorbeeld in uw hal of woonkamer een stijlvol accent. Of leg de tegel in de doucheruimte voor extra grip.

De rechthoekige tegel van 30x60 cm is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn, waardoor u kunt werken met een kleine voeg van 2 mm. Zo krijgt u een strak afgewerkt eindresultaat.

Tip: gebruik donkergrijs voegmiddel voor het mooiste effect.

  • Deze tegel is gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren en formaten
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Pavera Gris Reliëf

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.