Vloertegel/Wandtegel Pavera Nero 60x60cm Natuursteenlook Antraciet Gerectificeerd

303-060103

Vloertegel/Wandtegel Pavera Nero 60x60cm Natuursteenlook Antraciet Gerectificeerd

303-060103

Eigenschappen

49,-per m²

70,56  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

70,56(1.44 m²)

(1 x 70,56)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Met deze antraciete natuursteenlook tegel crééert u een unieke sfeer in huis. De donkere, natuurgetrouwe kleurnuances in de tegel zorgen voor een stoere look. Bovendien is deze tegel nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Verder is de antracietkleurige sfeermaker makkelijk te onderhouden door de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag.
De Pavera-tegel met natuursteenlook vormt de perfecte basis voor een prachtig interieur. Deze is geschikt als vloer- of wandtegel in alle binnenruimtes. Plaats de stijlvolle tegel bijvoorbeeld in uw toilet, woonkamer, badkamer of hal. De natuursteenlook combineert u gemakkelijk met andere stijlen en kleuren.
Deze vierkante tegel van 60x60 cm is gerectificeerd. Dit wil zeggen dat de randen na het bakproces haaks geslepen zijn, zodat het mogelijk is om te werken met een voeg van 2 mm. Het resultaat is een strak afgewerkte vloer of wand.

Tip: donkergrijs voegmiddel geeft het mooiste eindresultaat.

  • Deze tegel is gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren en formaten
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
60x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Pavera Nero

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.