Vloertegel/Wandtegel Piastrella Grigio 90x90cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

403-010101

Vloertegel/Wandtegel Piastrella Grigio 90x90cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

403-010101

Eigenschappen

65,-per m²

105,30  per pak (1.62 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

105,30(1.62 m²)

(1 x 105,30)

Uiterlijk September 7 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Met deze grijze natuursteenlook tegel maakt u elke ruimte compleet. De vierkante tegel is geschikt voor vloeren én wanden binnenshuis, dus betegel er bijvoorbeeld uw toilet, badkamer of hal mee. Deze tegel is nauwelijks te onderscheiden van echte natuursteen, en biedt u alle voordelen van een keramische tegel. Zo is deze tegel minder kwetsbaar dan natuursteen, en eenvoudiger te onderhouden. Dankzij de keramische toplaag is de tegel ook slijt-, vlek- en krasbestendig.
Deze tegel is gerectificeerd na het uithardingsproces. De randen zijn haaks geslepen, waardoor u kunt werken met een smalle voeg van 2 mm. Het eindresultaat is een strak afgewerkte vloer of wand.

  • Deze tegel is beschikbaar in diverse formaten
  • Deze tegel is gerectificeerd
  • Vloerverwarming en -koeling gaan goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
90x90 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Piastrella Grigio

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.