Wandtegel Colora 10x10 cm Uni Wit Glanzend

401-060201

Wandtegel Colora 10x10 cm Uni Wit Glanzend

401-060201

67,95per m²

54,36  per pak (0.80 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

54,36(1.60 m²)

(1 x 54,36)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Productomschrijving

Deze witte uni-tegel uit de Colora-serie is voorzien van een glanzende afwerking en heeft daarom een luxe uitstraling. Daarnaast voegt u met dit exemplaar een vleugje speelsheid toe door het licht golvende oppervlak. De tegel is gemaakt van keramiek en daardoor niet gevoelig voor zuren en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak. 

Wandtegels voor elke ruimte
Dit exemplaar is geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Zo geeft u de ruimte een unieke uitstraling en creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Bovendien is de tegel uitstekend te combineren met andere kleuren.

Legrichting
Deze vierkante 10x10 cm tegel wordt voornamelijk gelegd in een volsteensverband. Hierbij liggen de tegels evenwijdig aan elkaar. Betegel bijvoorbeeld de wand in uw keuken achter het aanrechtblad en laat de tegel tot halverwege de muur doorlopen voor een speels lijnenspel. Hiermee brengt u een prachtig accent aan. Of betegel een volledige wand in uw badkamer voor een optimaal effect.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
10x10 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Wit