Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Beige Glanzend Handvorm

501-020102

Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Beige Glanzend Handvorm

501-020102

Eigenschappen

34,95per m²

34,95  per pak (1 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

34,95(2.00 m²)

(1 x 34,95)

Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Het warme uiterlijk van deze beige wandtegel mag niet ontbreken in uw interieur. De populaire tegel is gemaakt van keramiek en voorzien van een glanzende afwerking. Hierdoor komt deze uitstekend tot zijn recht in elke ruimte. Bovendien is de handvorm tegel enorm onderhoudsvriendelijk dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag.

De ideale tegel voor alle wanden in huis
De tegel van 7,5x15 cm is ideaal om als accent aan te brengen op de wanden binnenshuis. Zo voorziet u deze van een rustige uitstraling. Plaats de stijlvolle tegel bijvoorbeeld in volsteensverband in uw badkamer, toilet of keuken. Of ga voor een elleboogverband en creëer een speels lijnenspel.

Afwerking
De randen van de handvorm tegel zijn licht golvend in plaats van helemaal glad. Zo geeft u de ruimte een unieke touch. Daarnaast is de tegel van 7,5x15 cm niet-gerectificeerd. Dit wil zeggen dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces, zodat de tegel met een brede voeg van minimaal 3 mm wordt gelegd. Deze afwerking benadrukt het lijnenspel.

Tip: gebruik een zilvergrijze voeg voor het mooiste resultaat.

  • Deze tegel is niet-gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
7,5x15 cm
Kleur
Beige
Kleurnaam
Malta Tan

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.