Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Grijs Glanzend Handvorm

501-020105

Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Grijs Glanzend Handvorm

501-020105

Eigenschappen

34,95per m²

34,95  per pak (1 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

34,95(2.00 m²)

(1 x 34,95)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Met de grijze uni-tegel geeft u het interieur een stijlvolle touch. De handvorm tegel is gemaakt van keramiek, waardoor u optimaal onderhoudsgemak ervaart. Dit komt doordat het materiaal voorzien is van een slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag.

De ideale tegel voor alle wanden in huis
De tegel heeft afmetingen van 7,5x15 cm en is geschikt voor alle wanden binnenshuis. Plaats deze bijvoorbeeld in een volsteensverband in de badkamer. Bij dit legverband worden de tegels met de zijden en hoeken tegen elkaar gezet. Dit zorgt voor een egaal eindresultaat. Of wat dacht u van een elleboogverband voor een speelse twist?

Afwerking
De Malta-tegel heeft licht golvende randen. Deze afwerking zorgt voor een uniek uiterlijk. Daarnaast is de handvorm tegel niet-gerectificeerd. Dit wil zeggen dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces en de tegel met een brede voeg van minimaal 3 mm wordt gelegd. De breedte zorgt ervoor dat het lijnenspel wordt benadrukt.

Tip: met een donkergrijze voeg creëert u het mooiste effect.

  • Deze tegel is niet-gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
7,5x15 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Malta Dark Grey

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.