Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Zwart Glanzend Handvorm

501-020106

Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Zwart Glanzend Handvorm

501-020106

Eigenschappen

34,95per m²

34,95  per pak (1 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

34,95(2.00 m²)

(1 x 34,95)

Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze zwarte tegel uit de Malta-serie is gemaakt van keramiek met een glanzende afwerking. Dankzij de harde toplaag is de tegel slijt-, vlek- en krasbestendig. Daardoor geniet u van een onderhoudsvriendelijke tegel waar u jarenlang plezier van heeft.

De ideale tegel voor alle wanden in huis
De handvorm tegel heeft een chique uitstraling en is geschikt voor elke ruimte in huis. Plaats deze bijvoorbeeld met een elleboogverband in de doucheruimte. Bij dit verband ontstaat een zigzagpatroon, doordat de voegen haaks op elkaar lopen. Het is ook mogelijk om deze tegel in een visgraat- of volsteensverband te leggen.

Afwerking
De tegel heeft een handvorm. Hierdoor heeft de tegel licht golvende randen, waarmee u de ruimte een uniek uiterlijk geeft. De tegel van 7,5x15 cm is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces en de tegel met een brede voeg van minimaal 3 mm wordt gelegd. Deze afwerking zorgt voor een klassieke en persoonlijke touch. Daarnaast wordt het lijnenspel van de tegels benadrukt.

Tip: voor het mooiste effect combineert u deze tegel met een antracietkleurige voeg.

  • Deze tegel is niet-gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
7,5x15 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Malta Black

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.