Mica Grey Mix Wandtegel | 13x13cm Uni Multicolor Glanzend Witjes

401-040102

Mica Grey Mix Wandtegel | 13x13cm Uni Multicolor Glanzend Witjes

401-040102

59,95per m²

29,98  per pak (0.50 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

29,98(1.50 m²)

(1 x 29,98)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Onze wandtegels zijn toepasbaar op diverse ruimtes; bijvoorbeeld een achterwand in de keuken, toiletnis of accentwand in de badkamer.

Productomschrijving

De uni-tegel uit de Mica-serie heeft een glanzende afwerking en is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De randen van de handvorm tegel zijn licht golvend en geven de ruimte een unieke touch. De tegel is gemaakt van keramiek en daarom makkelijk schoon te maken. Zo ervaart u ultiem onderhoudsgemak. 

Wandtegels voor elke ruimte
Binnen een tegeldoos vindt u tegels in 3 verschillende grijstinten die perfect met elkaar combineren. Door de kleuren in willekeurige volgorde te leggen voorziet u de ruimte van een persoonlijke twist. De tegels zijn geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft deze een ronde afwerking en wordt de tegel gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
13x13 cm
Kleur
Meerkleurig
Kleurnaam
Mica Grey mix

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Traffic Anthracite