Wandtegel Norm Grijs 25x40cm Betonlook Grijs

504-050102

Wandtegel Norm Grijs 25x40cm Betonlook Grijs

504-050102

9,95per m²

11,94  per pak (1.20 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

11,94(1.20 m²)

(1 x 11,94)

Uiterlijk June 9 in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal, Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Productomschrijving

Deze stijlvolle betonlook tegel uit de Norm-serie is voorzien van een grijze afwerking en komt in iedere ruimte tot zijn recht.

Tegels voor elke ruimte
De grijze tegel is geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Hiermee creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast is de tegel uitstekend te combineren met andere kleuren en materialen.

Legrichting   
U heeft de keuze tussen diverse legverbanden bij deze rechthoekige tegel van 25x40 cm. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Door de rechthoekige tegel horizontaal te plaatsen, lijkt de ruimte optisch breder. Een verticale legrichting maakt deze juist hoger en smaller.

Afwerking   
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de betonlook tegel met een grijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat. 

Specificaties

i Maatvoering
25x40 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Norm grijs