Wc-bril Senza/Classico

500.0233

Wc-bril Senza/Classico

500.0233

65,-
Niet los verkrijgbaar

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De toiletbril is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke materiaal duroplast, waardoor u ultiem schoonmaakgemak ervaart.

Dankzij de Quick Release technologie klikt u de zitting moeiteloos los van de wc en maakt u overal eenvoudig schoon.

Door de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Het softclosesysteem zorgt ervoor dat de zitting geluidloos sluit en u geen last heeft van het geluid van een neervallende bril.

Productomschrijving

Deze comfortabele wc-bril maakt uw toilet helemaal af. Het bijbehorende deksel zorgt ervoor dat u de wc na gebruik eenvoudig sluit. De toiletzitting is uitgevoerd in een glanzend witte kleur en heeft een ronde vormgeving. Door het tijdloze design komt dit model in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht.

Ultiem onderhoudsgemak

De toiletzitting is vervaardigd uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting zeer onderhoudsvriendelijk is. Verder beschikt de bril over een Quick Release technologie. Zo is de zitting moeiteloos los te klikken van de wc en maakt u overal eenvoudig schoon. Dankzij de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Optimaal comfort

Daarnaast is de toiletzitting uitgerust met een softclosesysteem. Dit systeem met automatische sluiting zorgt ervoor dat de zitting geluidloos sluit. U hoeft slechts een klein zetje te geven, waarna deze langzaam en geleidelijk aan naar beneden valt. Hierdoor is het geluid van een neervallende toiletbril voorgoed verleden tijd.

Combineer met een Senza of Classico-toilet

Om gebruik te maken van deze losse wc-bril heeft u een toilet nodig. De bril is uitsluitend geschikt om te combineren met een verkorte wc uit de Senza en Classico-serie. Met een bijpassend bedieningspaneel en inbouwreservoir maakt u het plaatje compleet. Bij de keuze voor het paneel is het belangrijk dat u hetzelfde merk kiest als dat van het reservoir. In het assortiment vindt u enkel bedieningspanelen en inbouwreservoirs van Geberit Sigma.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding