Bedieningspaneel Toilet Geberit Sigma 50 Wit Goud

911013791

Bedieningspaneel Toilet Geberit Sigma 50 Wit Goud

911013791

349,95
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dit bedieningspaneel van hoogwaardig plexiglas heeft een lange levensduur en is eenvoudig schoon te maken.

Het paneel is voorzien van een kleine en grote spoelknop, waardoor dit waterbesparend werkt.

De hoeveelheid spoelwater is instelbaar via het inbouwreservoir, zodat u zelf het spoelvolume bepaalt.

Het bedieningspaneel is geschikt om te combineren met een geïntegreerde toiletblokhouder, waarmee u na elke spoelbeurt geniet van een schoon en fris toilet.

Productomschrijving

Dit glanzend wit Geberit Sigma 50-bedieningspaneel is een uitstekende keuze voor uw hangtoilet. Door de trendy gouden bedieningstoetsen is het fris witte, rechthoekige paneel een echte eyecatcher. Bovendien zorgt het weglaten van een duidelijke buitenrand ervoor dat de bedieningsplaat lijkt te zweven voor de muur. Dankzij het hoogwaardige plexiglas geniet u langdurig van deze mooi plaat.

Tweeknops bedieningspaneel
Het paneel is voorzien van twee rechthoekige, licht glooiende druktoetsen en wordt om die reden ook wel tweeknops of dual flush bedieningspaneel genoemd. De kleine spoelknop is bedoeld voor een kleine spoeling en gebruikt daarom minder water dan de grote knop. Het grote voordeel hiervan is dat u zeer bewust met het waterverbruik om kunt gaan. Dit is goed voor het milieu én uw portemonnee. De spoelwaterhoeveelheden zijn in te stellen bij het inbouwreservoir.

Geschikt voor diverse reservoirs
De bedieningsplaat is geschikt voor frontbediening en te gebruiken in combinatie met het Burda Sigma UP320-, Geberit UP320- en het Geberit UP720-inbouwreservoir. Al deze reservoirs zijn verkrijgbaar in het assortiment van Maxaro. Zo bent u verzekerd van de juiste combinatie.

Geïntegreerde toiletblokhouder
Voor optimale hygiëne is het mogelijk om de plaat uit te rusten met een geïntegreerde toiletblokhouder. Deze bevestigt u achter het bedieningspaneel en vult u met een toiletblokje door het paneel naar voren te klikken. Het blokje lost langzaam op en zorgt bij elke spoelbeurt voor een schoon en fris toilet. Daarbij kleurt het spoelwater in de kleur van het toiletblokje.

Specificaties

Diepte
1.2 cm
Hoogte
16.4 cm
Kleur
Goud

Let op

Van dit product kunt u maximaal 4 stuks bestellen.