Fonteinkraan Blend Chrome, Koudwaterkraan, Chroom

44.004.404

Fonteinkraan Blend Chrome, Koudwaterkraan, Chroom

44.004.404

115,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing zorgen voor een lange levensduur.

De kraan is meermaals handmatig en machinaal gepolijst, waardoor deze een extra egaal oppervlak heeft.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Dankzij de schuimstraalmond heeft u minder last van spatwater.

Productomschrijving

Met deze chromen fonteinkraan uit de Blend-serie voorziet u uw fonteintje van een stijlvol element. Dit model is geschikt om te combineren met een wastafel. Na een toiletbezoek wast u moeiteloos uw handen met behulp van de kraan. Deze bedient u eenvoudig middels een hendel. Hiermee bepaalt u eveneens de kracht van de straal. Zo zijn uw handen binnen no time terug brandschoon.

Stijlvol design
De chromen fonteinkraan bestaat uit een combinatie van een vierkante en ronde vormgeving en komt uitstekend tot zijn recht in een moderne stijl. Hierbij zorgt de gebogen uitloop voor een elegante touch.

Hoogwaardige kwaliteit
Dit exemplaar heeft een lange levensduur door het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van zuiver messing. De cartouche met keramische schijftechnologie van Kerox maakt de fonteinkraan zeer accuraat. Doordat de kraan meermaals handmatig en machinaal gepolijst is, heeft deze een spiegelend oppervlak. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een toiletmeubel naar keuze
Een prachtig toiletmeubel maakt het plaatje compleet. Dit meubel stelt u volledig naar wens samen met onze Modulo Pico-serie. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd een geschikt meubel vindt.

Specificaties

Hoogte
13 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Doorstroombegrenzer
  • Flexibele aansluitslangen
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Fonteinkraan + hoekstopkraan

139,95

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Fonteinkraan + handdoekhaak radius chrome

130,95

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Fonteinkraan + afvoerplug chroom

144,-

Vandaag besteld, dinsdag in huis