Hangend Toilet Classico Spoelrand Mat Wit

300.0372MW

Hangend Toilet Classico Spoelrand Mat Wit

300.0372MW

299,-
Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De vlakke spoelrand en verdekte bevestiging zorgen ervoor dat de binnen- en buitenkant van de wc eenvoudig schoon te maken is.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Productomschrijving

De mat wit geglazuurde hangtoilet uit de Classico-serie heeft een tijdloos design en komt uitstekend tot zijn recht in iedere badkamer of toiletruimte. De wc is 55 cm lang, 36 cm breed en 33 cm hoog. Daardoor zit u gegarandeerd comfortabel. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de ideale hoogte.

Optimale hygiëne
De wc is gemaakt van keramiek en volledig voorzien van een slijt- en krasvaste glazuurlaag. Deze beschermlaag zorgt er bovendien voor dat het oppervlak glad is, zodat vuil en kalk zich niet goed kunnen hechten. Dankzij de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog eenvoudiger te reinigen. Door die eigenschappen is de wc zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Diepspoel
Dit toilet met vlakke spoelrand heeft een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Het is mogelijk om de spoelwaterhoeveelheden in te stellen bij het inbouwreservoir. De spoelvorm van het hangtoilet is diepspoel. Hierbij is de binnenkant van de toiletpot schuin aflopend, waardoor de ontlasting meteen in het water valt. Op deze manier krijgen onaangename geurtjes weinig kans om zich te verspreiden.

Eenvoudige installatie van bovenaf
De installatie van de wc is makkelijk en snel. Dit hangende toilet is namelijk van bovenaf te monteren door de gaten voor de toiletzitting. Het bevestigingsmateriaal is hiervoor inbegrepen.

Maak het toilet compleet
Met de juiste toebehoren maakt u het toilet af. Voor de complete installatie heeft u een bedieningspaneel, wc-bril en inbouwreservoir inclusief isolatiemat en aansluitgarnituur nodig. Bij de keuze voor een paneel is het belangrijk dat het merk overeenkomt met dat van het reservoir. Maxaro biedt uitsluitend bedieningspanelen en reservoirs van Geberit Sigma. Voor de vervanging van uw hangtoilet zijn enkel het garnituur, de isolatiemat en de toiletbril benodigd.

Specificaties

Hoogte
33 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Mat wit
Lengte
55 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Toiletbril

388,-

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Toiletbril + Bedieningspaneel

432,95

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Toiletbril + Bedieningspaneel + Inbouwreservoir

641,95

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis