Hangend Toilet Senza Zonder Spoelrand Diepspoel Wit

300.0382M

Hangend Toilet Senza Zonder Spoelrand Diepspoel Wit

300.0382M

219,-
Uiterlijk November 16 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De wc heeft geen spoelrand en beschikt over een verdekte bevestiging, zodat u de binnen- en buitenkant eenvoudig schoonmaakt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Productomschrijving

Dit stijlvolle hangtoilet uit de Senza-serie is glanzend wit geglazuurd en komt uitstekend tot zijn recht in elke badkamer of toiletruimte. U zit er erg comfortabel op dankzij de lengte van 55,5 cm, de breedte van 36 cm en de hoogte van 33 cm. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de ideale zithoogte van het toilet.

Randloos toilet voor optimale hygiëne
Het wandcloset is vervaardigd uit keramiek en volledig geglazuurd. Dat maakt de wc bestand tegen slijtage en krassen. Bovendien zorgt het glazuur voor een glad oppervlak, waaraan vuil en kalk niet goed kunnen hechten. Verder is er geen spoelrand aanwezig, zodat de binnenzijde eenvoudig schoon te maken is. Om de buitenzijde nog onderhoudsvriendelijker te maken, is deze voorzien van verdekte bevestiging. Door deze eigenschappen is de wc zeer hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Spoeling
De randloze wc heeft een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Bij het inbouwreservoir stelt u zelf de spoelwaterhoeveelheden naar wens in. Met diepspoel als spoelvorm heeft u bij dit wandcloset weinig last van onaangename geurtjes die zich in de ruimte verspreiden. De toiletpot loopt namelijk aan de binnenkant schuin af, waardoor de ontlasting direct in het water valt.

Eenvoudige installatie
Het installeren van het hangende toilet kan makkelijk en snel van bovenaf. U gebruikt hiervoor de gaten voor de toiletzitting en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

** Maak het toilet compleet**
Voor de complete installatie van het toilet heeft u een wc-bril, bedieningspaneel en inbouwreservoir met isolatiemat en aansluitgarnituur nodig. Bij de keuze voor een paneel is het belangrijk dat het merk hetzelfde is als dat van het reservoir. Maxaro heeft uitsluitend bedieningspanelen en inbouwreservoirs uit de Sigma-serie van Geberit in het assortiment. Voor het vervangen van uw hangtoilet zijn enkel het garnituur, de isolatiemat en de toiletbril benodigd.

Specificaties

Hoogte
33 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Wit
Lengte
55.5 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinatie

300.0382M +Toiletbril

284,-