Inbouwtoiletset 300.0383 verkort + Sigma UP320

911013559

Inbouwtoiletset 300.0383 verkort + Sigma UP320

911013559

494,95
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Met deze complete set bestaande uit een toilet, inbouwreservoir, bedieningspaneel en toiletzitting heeft u meteen de juiste benodigdheden in huis.

Het toilet heeft geen spoelrand en beschikt over een verdekte bevestiging, waardoor u de binnen- en buitenkant makkelijk reinigt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

De softclose toiletbril sluit geluidloos en is door de Quick Release technologie moeiteloos los te klikken van de wc, zodat u overal eenvoudig schoonmaakt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Productomschrijving

Met deze complete toiletset haalt u in één keer alle benodigdheden voor een hangtoilet in huis. De set omvat een glanzend wit verkort Senza-toilet, een softclose toiletzitting, een Burda Sigma UP320 inbouwreservoir en een Geberit Sigma 01 bedieningspaneel. Doordat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn, hoeft u zelf nergens meer aan te denken.

Ultiem comfort
De wc is 49 cm lang, 36,5 cm breed en 33 cm hoog. Door de compacte diepte is het toilet uitermate geschikt voor een kleine ruimte. Dit gaat overigens niet ten koste van het zitcomfort. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de ideale hoogte van het hangende toilet. Voor extra comfort beschikt de toiletset over een softclose toiletzitting. Deze sluit geluidloos door de vertraagde automatische sluiting. Hierdoor is het geluid van een neervallende bril voorgoed verleden tijd.

Hygiënisch toilet
Het verkorte toilet is gemaakt van keramiek en voorzien van een glazuurlaag. Daardoor is het oppervlak glad en kunnen vuil en kalk niet goed hechten. Bovendien maakt de laag het toilet kras- en slijtvast. Er is bij deze wc geen spoelrand aanwezig, zodat de binnenzijde gemakkelijk schoon te maken is. Ook de buitenzijde is dankzij de verdekte bevestiging eenvoudig te reinigen. Door de combinatie van deze eigenschappen is het toilet zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Quick Release toiletbril
De toiletzitting is vervaardig uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting makkelijk in onderhoud is. Voor nog meer schoonmaakgemak beschikt de bril over de zogenaamde Quick Release technologie. Daardoor is de zitting moeiteloos los te klikken van de wc en maakt u overal gemakkelijk schoon.

Spoeling
De spoelvorm van het hangtoilet zonder spoelrand is diepspoel. Hierbij is de binnenkant van de toiletpot schuin aflopend, zodat de ontlasting meteen in het water valt. Op deze manier krijgen onaangename geurtjes weinig kans om zich te verspreiden. De wc heeft een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Het is mogelijk om de spoelwaterhoeveelheden in te stellen bij het inbouwreservoir.

Eenvoudige installatie
De installatie van het hangende toilet is makkelijk en snel. Het is namelijk van bovenaf te monteren door de gaten voor de toiletzitting. Het bevestigingsmateriaal is hiervoor inbegrepen. Ook het inbouwreservoir wordt geleverd inclusief montage- en aansluitgarnituur.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Afvoerbocht
  • Aan- en afvoergarnituur
  • Bevestigingsmateriaal wandcloset
  • Bevestigingsmateriaal element
  • Contactgeluidsisolatieset
  • Geluidsontkoppeling
  • Sparingskoker
  • Stopkraan
  • Specicap
  • Installatiehandleiding

Let op

Van dit product kunt u maximaal 4 stuks bestellen.