Fonteintje WC Clasico Keramiek Wit met Kraangat

K110-1190

Fonteintje WC Clasico Keramiek Wit met Kraangat

K110-1190

65,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Het keramische fonteintje uit de Clasico-serie is zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en krasbestendig. Hierdoor ervaart u optimaal gebruiksgemak. Daarnaast heeft dit materiaal een tijdloze uitstraling, waardoor het fonteintje in elke toiletruimte tot zijn recht komt. De rechthoekige vormgeving met brede randen zorgt voor een stijlvol design. Dit model kan zowel worden opgehangen als worden weggezet op een meubel. De achterzijde is niet geglazuurd.

De juiste toebehoren voor uw fonteintje
Vergeet niet om toebehoren zoals een afvoerplug en sifon toe te voegen. Voor het mooiste resultaat combineert u de afvoerplug en sifon met een fonteinkraan in dezelfde kleur. Er is geen overloop aanwezig bij dit fonteintje. Om te voorkomen dat het water overloopt, adviseren wij u om een niet-afsluitbare afvoerplug te plaatsen.

Combineer met een kraan naar keuze
Met een fonteinkraan naar keuze maakt u het geheel af. Hierbij kiest u tussen diverse uitvoeringen en kleuren, zodat u gegarandeerd een geschikt exemplaar vindt. Wilt u een accent aanbrengen in de toiletruimte? Dan is een fonteinkraan in het goud, koper of zwart ideaal. In het assortiment ontdekt u nog verschillende andere mogelijkheden.

  • Het fonteintje heeft een tijdloos design
  • Dit fonteintje is erg onderhoudsvriendelijk
  • Keramiek is zeer slijtvast en hittebestendig
  • Bij het fonteintje heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties

Diepte
24 cm
Hoogte
7 cm
Product_Fonteintjes_Kleur
Wit
Kleurnaam
Wit

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal