Waskom Quarto Quartz Mat Zwart 38x12 Rond

Q120-0040

Waskom Quarto Quartz Mat Zwart 38x12 Rond

Q120-0040

199,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

De zwarte Quarto-waskom is een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. De kom is gemaakt van quartz en heeft een matte afwerking. Het materiaal is niet poreus, wat ervoor zorgt dat de waskom zeer makkelijk te onderhouden is. Dankzij de zwarte kleur en de robuuste uitstraling van het materiaal is de waskom een echte eyecatcher in de ruimte.

De juiste toebehoren voor uw waskom

Omdat de kom geen overloop heeft, adviseren we om een niet-afsluitbare afvoerplug te gebruiken. Hierdoor kan het water niet overlopen. Naast de afvoerplug dient u ook een sifon aan te schaffen. Deze onderdelen zijn niet standaard inbegrepen bij de waskom.

Combineer met een meubel en kraan naar keuze

Een wastafelkraan mag niet ontbreken bij deze prachtige kom. In het assortiment van Maxaro vindt u deze in allerlei kleuren en designs. Maak vervolgens het plaatje compleet met een badkamermeubel uit de Modulo+ serie.

Let op: bij dit materiaal dient u agressieve middelen te vermijden. We adviseren u om gebruik te maken van milde schoonmaakproducten.

  • De waskom is gemaakt uit een composiet van quartz en hars, hetgeen van nature een robuuste, natuurlijke en matte uitstraling geeft
  • De kom is volledig van hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor eventuele beschadigingen niet opvallen
  • Quartz is niet poreus en daardoor makkelijk in onderhoud
  • Bij de waskom heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties