Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Advies & Douchecabines > Wat zijn de beste schoonmaakproducten?

Wat zijn de beste schoonmaakproducten?

Als u uw badkamer gaat schoonmaken, gebruik dan de juiste reinigingsmiddelen. We beginnen maar even met het noemen van schuurmiddel. Dat is in de badkamer echt uit den boze, want het kan krassen geven op de gladde vlakken van uw sanitair.

Het is prettig als schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk en niet agressief zijn, maar het is ook fijn als ze lekker ruiken. Om die laatste reden valt voor veel mensen schoonmaakazijn af. Het maakt prima schoon en het is volledig afbreekbaar, maar de badkamer blijft nog lang naar azijn ruiken. Niet echt lekker. Groene zeep is een goed alternatief. Het is vriendelijk voor alle oppervlakken en zacht voor uw handen. De geur is niet vervelend, maar het kan lekkerder.

Totaalreiniger

Een middel dat zondermeer heerlijk ruikt en supergoed schoonmaakt, is Maxaro Totaalreiniger. Het grote voordeel daarvan is dat u het in de hele badkamer kunt gebruiken (met uitzondering van natuursteen). U hoeft niet voor elk onderdeel een ander middel te pakken. Totaalreiniger werkt van de kraan tot de spiegel tot het toilet tot de waskom tot de tegelvloer: het verfrist, ontvet, ontkalkt. Sterker nog: het laat een beschermend laagje achter dat ervoor zorgt dat het schoon gemaakte oppervlak extra lang schoon blijft. Dat is nog eens fijn!

Dit schoonmaakmiddel is actief tegen organisch vuil zoals huidvetten en zeepresten. Maar ook anorganisch vuil zoals kalkaanslag wordt aangepakt. Door het gebruik van actieve en hoogwaardige bestanddelen in Maxaro Totaalreiniger kost het schoonmaken en onderhouden van uw badkamer weinig tijd en moeite. Ook uw douchecabine blijft op die manier in topconditie, zodat u er jarenlang plezier van heeft

Doeken en sponzen

Gebruik altijd zachte doeken om de badkamer schoon en droog te maken. Een spons kan handig zijn bij het opbrengen van een schoonmaakmiddel op de wanden en deur van de douchecabine. Een schuurspons is echt verboden! Al denkt u kalk misschien met een schuurspons en schuurmiddel weg te schuren, u beschadigt onbedoeld toch heel snel het oppervlak dat onder de aanslag ligt. Niet doen dus! Ook het gebruik van een microvezeldoek is in de badkamer niet aan te raden. Kies voor katoen, dan zit u altijd goed.

Chromen onderdelen

Chromen onderdelen zoals profielen en grepen maakt u eenvoudig schoon door ze na gebruik met schoon koud water af te spoelen. Maak ze daarna droog met een zachte droge doek. Voor een grondige reiniging kunt u de chromen onderdelen afnemen met Maxaro Totaalreiniger.

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.