Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Maandag open vanaf 9.00 uur

Home > Tegels > Tegel inspiratie > Natuursteen & hout badkamer

Natuursteen & hout badkamer

Een houten vloer in de badkamer is mooi maar … niet praktisch. Door het vocht kan hout gaan schimmelen en kromtrekken. Gelukkig zijn er houtlooktegels en dat is op dit moment een absolute trend in de tegelwereld. Met dit type tegels heeft u de voordelen van keramische tegels met het uiterlijk van echt hout. Houtlook in de badkamer, toilet of woonkamer geeft een zeer warme uitstraling. Houtlook tegels zijn niet of nauwelijks is te onderscheiden van parket. In een houtlook tegel kan reliëf worden geperst, waardoor het lijkt alsof er knoestjes in de plank zitten. Dat maakt dat houtlook tegels echt die warmte en sfeer van hout weergeven.

Hout & beton combineren in de badkamer

Houtlook kunt u prima combineren met andere stijlen, zoals bijvoorbeeld betonlook. Betonlook is erg trendy. U kunt betonlook tegels door het hele huis realiseren, van toilet en badkamer, tot de woonkamer en de keuken. Er zijn zowel wand- als vloertegels in betonlook. In de ruimte op de foto zijn de wanden betegeld met een groot formaat betonlooktegels (90 x 90 centimeter). Dat geeft de ruimte een luxe en rustige sfeer. Op de vloer is gekozen voor een houtlooktegel waardoor er ook een element van warmte aanwezig is. Beide materialen zijn met elkaar in balans. Een vrijstaand bad komt op de houten vloer van deze badkamer goed tot zijn recht, zoals de foto laat zien.

Wood & Concrete

Bij Maxaro vallen de betonlook tegels binnen de stijlgroep Concrete. Er zijn tegels verkrijgbaar in diverse formaten zoals: 30x60, 60x60 en 80x80. Er zijn ook tegelstroken en decortegels verkrijgbaar in betonlook. Door verschillende formaten uit eenzelfde serie te combineren, krijgt de ruimte een sfeervolle beleving. Mix bijvoorbeeld stroken met vierkante of rechthoekige betonlook tegels en er ontstaat een fascinerend lijnenspel. 
De houtlook tegel hoort bij de stijlgroep Wood. Houtlooktegels zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten, en voor elk budget. 

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Haal deze stijlvolle look in huis met de volgende producten!

Tegels

Sanitair

Vloer-/wandtegel - 303-030302
Viene, 45x90cm, Saffraan
Vrijstaand bad - VSA18
1-2 persoons, vlakke naadafwerking, RVS stelpoten
  
Keramisch parket - 305-040102
Cassero, 20x120cm, Rustique
Badkraan - 44.150.304
5-gats, met handdouche, verchroomd messing
  
Voegmiddel - 400-020103
Zak, 5 kg, poeder, grijs
 

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.