Zircon Comfort Badwand | 120 cm Chroom Draaibaar Helder glas

S8110-5565

Zircon Comfort Badwand | 120 cm Chroom Draaibaar Helder glas

S8110-5565

259,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De badwand beschikt over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte heeft. Houd hiermee rekening tijdens de installatie voor een perfect eindresultaat.

Productvoordelen

De badwand is verstelbaar, waardoor u zelf de ideale breedte bepaalt.

Dankzij de beschermlaag van Nano-Tech vermindert de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten op het glas.

De draaibare badwand is zowel naar binnen als buiten te draaien.

Het liftingsysteem tilt de badwand op bij een draaiende beweging, zodat het rubber onderaan niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

Productomschrijving

Deze heldere, tweedelige badwand uit de Zircon Comfort-serie is de ideale toevoeging aan uw douchebad. Hiermee creëert u een doucheruimte in uw bad en geniet u van een verfrissende douche, terwijl spatwater beperkt wordt. Dat scheelt u achteraf een hoop werk.

Verstelbare maatvoering
Het tweedelige badscherm heeft een hoogte van 150 cm en is met behulp van het aluminium muurprofiel verstelbaar van 120 tot 122,5 cm. Het deel met muurbevestiging is verstelbaar van 74 cm tot 76,5 cm. Door het verstelbereik bepaalt u zelf de ideale breedte. Het tweede badscherm heeft een vaste maat van 46 cm.

Draaibare badwand
De draaibare badwand staat garant voor optimaal gebruikscomfort. Beide delen zijn zowel naar binnen als buiten te draaien. Daardoor creëert u meer bewegingsvrijheid bij het in- en uitstappen. Ook als u gaat badderen vormt het scherm geen obstakel, omdat u dit eenvoudig wegdraait. Dankzij het liftingsysteem worden de badwanden bij iedere draaiende beweging iets opgetild, zodat het rubber aan de onderzijde niet beschadigt. Dat verlengt de levensduur.

Helder veiligheidsglas
Het badscherm is gemaakt van 6 mm helder veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op een temperatuur van 650 °C, waardoor het tot wel 5 keer sterker is dan normaal glas. Zo weet u zeker dat u een sterke en kwalitatieve badwand in huis haalt. De afgeronde bovenhoek zorgt er bovendien voor dat het scherm geen scherpe hoeken heeft. Dankzij het transparante glas ervaart u een ruimtelijke uitstraling.

Nano-Tech coating
Om langdurig te genieten van deze transparante badwand, zijn beide zijdes voorzien van een Nano-Tech coating. Deze glasoppervlaktebeschermer vermindert de aanhechting van kalk en zeepresten aan het glas. Hierdoor is het badscherm gemakkelijk schoon te maken.

Specificaties

Breedte
120 cm
Hoogte
150 cm
Verstelbaarheid
120 - 122,5 cm
Kleur bevestiging
Chroom
Serie
Zircon Comfort

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.