Inbouwreservoirs

Een inbouwreservoir heeft u nodig wanneer u kiest voor een hangtoilet of urinoir. Het reservoir wordt in de muur weggewerkt, waardoor het toilet of de badkamer een strakke en moderne uitstraling krijgt. Voor elke situatie slaagt u bij Maxaro maximaal voor een inbouwreservoir. Kom langs in één van onze showrooms of bekijk het assortiment online. 

4 producten

Sorteer op:

Toilet inbouwreservoir Sigma UP320 911010333N
Art: 911010333N
166,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Toilet inbouwreservoir Duofix Sigma UP320 911011087
Art: 911011087
185,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Toilet inbouwreservoir Duofix Sigma UP720 911011075
Art: 911011075
219,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Art: 911011076
219,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis

Inbouwreservoir kopen? 

In ons assortiment vindt u verschillende inbouwreservoirs, namelijk voor een urinoir, bidet en wandcloset. Al deze inbouwreservoirs zijn in hoogte verstelbaar. Tijdens de installatie is het daardoor mogelijk om op basis van uw lengte zelf de ophanghoogte te bepalen. Wanneer u op zoek bent naar een inbouwreservoir voor een hangend toilet heeft u daarnaast de keuze uit een standaard en ruimtewinnend inbouwreservoir.  

Reservoir voor hangend toilet 

Bij een inbouwreservoir dient u rekening te houden met de opbouwdiepte. Dat is de diepte die het toilet inclusief een ombouw in de ruimte inneemt. De standaarddiepte bedraagt ongeveer 20 cm. De meeste inbouwreservoirs hebben een diepte van 16 cm. Om ruimte te besparen biedt een ruimtebesparend reservoir de oplossing. Hiermee wint u eenvoudig 4 cm ruimte. Door deze te combineren met een verkort toilet komt u al gauw uit op een besparing van 9 cm. Dit lijkt niet veel, maar in een kleine toiletruimte kan dat nét het verschil maken. Een verkort toilet gaat overigens niet ten koste van het zitcomfort. Voor extra gemak neemt u een kijkje bij onze toiletsets

Inbouwreservoir met toiletblokhouder 

Het UP320 inbouwreservoir is te voorzien van een geïntegreerde toiletblokhouder. Deze bevestigt u achter het bedieningspaneel en is uitsluitend te gebruiken in combinatie met een Sigma 01, 10, 20, 30 of 50 frontbediening. De DuoFresh toiletblokhouder is ook na installatie en afmontage van de wc te monteren. Het is zeer eenvoudig om een toiletbokje in de houder te plaatsen. U klikt het bedieningspaneel simpelweg naar voren, waarna u in de speciale schacht ruimte heeft voor een toiletblokje. Het blokje lost langzaam op en zorgt bij elke spoelbeurt voor een schoon en fris toilet. Bovendien kleurt het spoelwater in de kleur van het toiletblokje.